V64: Lever fortsatt på hoppet » 27 juni | Martin Engström -…

V64: Lever fortsatt på hoppet

Eskilstuna bjuder på dubbeltrav den här helgen. Fredag kvällen ger oss en intressant V64-omgång med flera kapabla tävlare till start.

V64-1

Visst är det möjligen så att 6 Night Rhythm bara är bäst här och har uppvisning. Däremot har vi inte fått se riktigt vad hästen är kapabel för på svensk mark ännu. Den här gången tror jag dock det äntligen kan lossna för fyraåringen som kommer placeras i fint slagläge och sedan visa vad han kan under sista halvvarvet.

Jag tycker dock det är givet att gardera honom innan han visat vad han kan.

V64-2

Johan Brandel verkar ha vettig uppgift med sin 6 Allowable som tidigt kan fronta och gå där hela vägen in i mål.
Jag tycker dock det krävs en del streck och där finns flera roliga fynd bakom!

12 Raclette har ett skitläge, men varit riktigt fin i två raka insatser och 11 Xanthis Amber har jag vurmat om förr! 2 Pecorino har mött tuffare gäng än det här.

V64-3

Per Lennartsson kan ha en kommande stjärna i 7 Juncio Boko som gjort det klart bra och står inför en lämpligare uppgift den här gången jämfört med senast. Kan åter visa klassen och vara bäst här.
1 Master of Trix
förväntar jag mig mer av än vad han levererat på slutet och 6 Roller Coaster Ås låter det lite mer uppåt på från Peter Untersteiner nu efter bleka starten senast.
Kevin Oscarsson lär garanterat göra allt för att nå ledningen med 3 Granit de la Roque där ekipaget lyckats vinna från förr. 

V64-4

Läget bakom bilen är värsta motståndaren - i övrigt tror jag inte det är mycket emot 7 Mellby Hope.

Stoet har inlett tävlingskarriären mycket positivt och jag hoppas Erik Adielsson testar för täten trots vingliga utgångsläget. Going Kronos-dottern har frånsett senaste starten varit lysande och även fast där finns några hyggliga emot lever jag på hoppet!

V64-5

5 Ronzon Face blir verkligen "Järsvöfaks"-stor favorit i det här loppet, men på gott och ont är det helt riktigt. Jag tycker uppgiften ser perfekt ut för Ronzon Face och motståndet är även klart överkomligt. Det här ser verkligen bra ut och spiken är självklar!

V64-6

Avslutande stoloppet är ofta streckkrävande, men där finns två jag tror mycket på och en skönhet jag inte kan vara utan - tre hästar som jag fastnat för lite mer.

Peter Untersteiner har ingen enkel uppgift med 9 Don't Be Shy som varit strålande i inledningen av karriären. Utgångsläget är inte det lättaste, men hon har varit strålande och ska räknas tidigt igen. Kan svepa förbi allt igen.

14 Dame Dream håller mycket god form och jag tror hon kommer göra ett topplopp i det här fältet. 2 Beauty Leg låter det väldigt uppåt kring och blir mitt sista streck

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips