V64: Leder runt om » 2 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Leder runt om

Fredagen spenderas på Gävle där det är dags för dam-SM med flera bra hästar som gör det till en jämn fajt. Jag tycker det ser lurigt ut i övrigt och testar på tre spikar samt tre streckkrävande lopp!

V64-1

  • Inledningen är både lurig och streckkrävande!

2 Disobey Am är den jag fastnar för främst men knappt bakom har vi 10 Flight Danseur som troligen går iväg härifrån och även fast det är bakspår över 1 640 tror jag hon kan avsluta riktigt vasst.
Annan med högt kunnande är 8 Frequency Am som garanterat många glömmer bort. 

V64-2

Spiken satt perfekt senast på Solvalla där jag fick in 5 Moschino Degato.
Motståndet här är av liknande klass som på Valla och jag tar omtag på Moschino Degato som tar andra raka! Nu fortsätter vi så här, Djuse...!

V64-3

Torbjörn Jansson sitter upp och därtill har 10 Eigelands Spretten fått en genomkörare efter långa frånvaron. Nu vankas det även lättning i balansen och se upp!
Annan från bakspåret som räknas är 9 Guli Castor som var mycket fin senast och är väl mer stark än snabb vilket gör att bakspår inte är hela världen...

V64-4

Olle Alsén har drömläge med 2 M.T.Insider över 1 140 meter autostart. Nioåringen tar garanterat ledningen och sedan kutar han runt över varvet utan att släppa förbi sig någon. Mycket stark segerchans!

V64-5

Emilia Leo är tveklöst den att slå här med 2 Vine Vision. Perfekt läge bakom bilen och toppform för dagen. Lita på att både häst och Leo är taggade!

4 Caligula är minst lika bra som favoriten och prestationen i comebacken senast kunde inte varit bättre!
5 Fast Food Hanover tycker jag är intressant bakom och jag tror hon står inför en ljus framtid på banan – och Isabella Bergh är offensiv bakom 7 Vincent Horse!

V64-6

  • Lovande tredje spik i omgången!

Jörgen Westholm startar åter mycket lovande 2 Carry Cash som kan styra och ställa det här hela vägen. Det här känns som en högt lovande dam!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips