V64: Leder runt om » 2 aug. | Martin - Travstugan.se

V64: Leder runt om

Fredagen spenderas på Gävle där det är dags för dam-SM med flera bra hästar som gör det till en jämn fajt. Jag tycker det ser lurigt ut i övrigt och testar på tre spikar samt tre streckkrävande lopp!

V64-1

  • Inledningen är både lurig och streckkrävande!

2 Disobey Am är den jag fastnar för främst men knappt bakom har vi 10 Flight Danseur som troligen går iväg härifrån och även fast det är bakspår över 1 640 tror jag hon kan avsluta riktigt vasst.
Annan med högt kunnande är 8 Frequency Am som garanterat många glömmer bort. 

V64-2

Spiken satt perfekt senast på Solvalla där jag fick in 5 Moschino Degato.
Motståndet här är av liknande klass som på Valla och jag tar omtag på Moschino Degato som tar andra raka! Nu fortsätter vi så här, Djuse...!

V64-3

Torbjörn Jansson sitter upp och därtill har 10 Eigelands Spretten fått en genomkörare efter långa frånvaron. Nu vankas det även lättning i balansen och se upp!
Annan från bakspåret som räknas är 9 Guli Castor som var mycket fin senast och är väl mer stark än snabb vilket gör att bakspår inte är hela världen...

V64-4

Olle Alsén har drömläge med 2 M.T.Insider över 1 140 meter autostart. Nioåringen tar garanterat ledningen och sedan kutar han runt över varvet utan att släppa förbi sig någon. Mycket stark segerchans!

V64-5

Emilia Leo är tveklöst den att slå här med 2 Vine Vision. Perfekt läge bakom bilen och toppform för dagen. Lita på att både häst och Leo är taggade!

4 Caligula är minst lika bra som favoriten och prestationen i comebacken senast kunde inte varit bättre!
5 Fast Food Hanover tycker jag är intressant bakom och jag tror hon står inför en ljus framtid på banan – och Isabella Bergh är offensiv bakom 7 Vincent Horse!

V64-6

  • Lovande tredje spik i omgången!

Jörgen Westholm startar åter mycket lovande 2 Carry Cash som kan styra och ställa det här hela vägen. Det här känns som en högt lovande dam!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.