V64: Lättare emot för spiken » 6 feb. | Martin - Travstugan.se

V64: Lättare emot för spiken

Från Bollnäs hämtar vi torsdagens V64:a. I avslutningen tycker jag Leader Brodde möter klart lättare motstånd.

V64-1

8 I Am Sober är något för klart större lopp än kvällens. Läget är ju inget vidare, men distansen är lång och normalt tror jag hon bollar med dessa. Dock lite väl stort frågetecken för mig ännu och vill gärna se henne prestera igen, efter varit ifrån en tid.

7 Star's Fighter har varit riktigt fin i tre raka starter och måste räknas igen liksom 1 Navahoo. Det roliga skrällbudet i inledningen är 12 Jonathan Trot, som är fortsatt segerlös men är alltid med där framme. Intressant smygläge härifrån och hoppas fyraåringen kan överraska den här gången!

V64-2

  • 3 Nygårds Inez och 4 Järvsö Scott känns som ett klart säkert lås i det här loppet för den som vill gå kort. Jag tror väl det ska mycket till för att någon annan ska segerstrida.

Tar ändå med två kantbollar i form av 1 Diesel och framförallt 9 Edbest som fått ett lopp i kroppen efter över ett halvårs frånvaro.

V64-3

Per Linderoth har hittat en fin uppgift till 11 Walkie Talkie som kommer sitta väldigt bra på det tidigt härifrån. Efter två raka andraplatser kan hon ta efterlängtad seger den här gången.
13 Miranda I.S. känns klart underskattad och bortglömd och ska inte nonchaleras!

Från start hittar vi 1 Unique Gel som går en perfekt resa på innerspåret hela vägen. 9 Livi Mistress har fått ett lopp i kroppen men är väldigt svårbedömd av sig. Varvar bra och dåliga insatser, men är hon på rätt humör ska hon kunna segerstrida i det här sällskapet.

V64-4

För vanlighetens skull har Jan-Olov Persson två segerbud i form av 5 Harry Växus och 6 Järvsö Tor, men det är knappast någon enkel uppgift för någon av dem. Jag tror de båda ser sig slagna den här gången!

Från start har vi 2 Fanny Tabac som haft en fantastisk form ända sedan november månad. Distansen är kort och jag tror Robert Skoglund leder loppet runt om med det åttaåriga stoet.

V64-5

Efter en månads uppehåll har nu 2 Gloria du Quattro fått två lopp i kroppen. Och med bästa utgångsläget jämtemot sina främsta motbud ska hon kunna vara klart intressant den här gången.
Ulf Ohlsson lär försöka ladda framåt direkt med 5 Gobo's Flyover och dessa två känns som ett tänkbart lås att komma långt med här

Bakom har vi i ett perfekt släptåg 6 What A Vap, följt av 4 M.T. Master Don är ännu segerlös, men det känns som ren tidsfråga innan det lossnar för honom.

V64-6

Han har verkligen inte haft marginalerna med sig, men här är motståndet klart enklare än vad han stött på i senaste starterna. 
Jag blir närmast förvånad ifall inte 3 Leader Brodde sitter i ledning direkt och därifrån mot dessa ska han kunna styra och ställa hela vägen in i mål. Tycker spiken känns självklar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips