V64: Klurigt värre från Gävle

V64: Klurigt värre från Gävle

Gävle travbana håller i torsdagens V64-kväll som sannerligen inte är den lättaste. Loppen känns kluriga och väldigt vidöppna och det ser ut att bli garanterat bra utdelning!
Rikard N Skoglund kan avsluta med en dubbel!

V64-1

Spårlotten öppnar upp inledningen där lärlingarna gör upp.
11 Eli's Surprise
hade kunnat vara ett spikförslag om det bara varit framspår. Nu kan bakspåret göra det krångligt. Vann senast i mycket fin stil och är klart bästa hästen, men måste garderas...

3 See Yah Broline räckte inte till i V75-sammanhang senast, men går nu ut mot lite lämpligare gäng och från ett fint läge bakom bilen. Någon ledning kommer det troligen inte bli då 1 V.S.Selma kommer försvara innerspåret och kan därifrån leda det här väldigt länge!

V64-2

8 Zorn är den att slå trots sitt vingliga läge. Såg riktigt fin ut senast och lyckas Emil Eriksson få iväg hästen felfritt kan de mycket väl sitta i ledning i tidigt skede. Zorn har dock visat att han tål att gå utvändigt ledaren, vilket inte är någon fara på taket om så blir.

Clara Jonasson kör motbudet i form av 5 Neon Tabac som kan följa bilen och är väl den som strider om ledningen inititalt och frågan är sen vad Jonasson gör när Zorn dyker upp.
9 Havprinsen
har inte fått det att lossna så pass mycket i år att han vunnit. Bakspåret kan dock vara klart gynnsamt för att sköta sig hela vägen och Havsprinsen gör garanterat upp om det mot slutet.

Annan som troligen blir lite bortglömd känner jag är 2 Trollskärs Alvin. Efter varit ifrån ett bra tag har hästen kommit tillbaka starkt under sensommaren och gjort klart väl ifrån sig i tre lopp. 

V64-3

Claes Sjöström kör förstahästen i tredje avdelningen.
Här kommer han med egentränade 4 Sara Hall ta hand om ledningen och jag tror mycket väl det kan bli ledning runt om. Jag håller Sara Hall som klart bästa hästen i fältet för dagen och med tanke på insatsen senast känns det som att Love You-stoet förstått vad det går ut på. Svårslagen från spets!

V64-4

  • I Tommy Söderbergs lopp är det inte många som radat upp segrar inte. Givet att gardera på lite känner jag!

13 Ornstein kan betydligt bättre än vad vi fått se på slutet och likaså gäller 10 Very Charming som i tre senaste insatserna på Solvalla trots allt visat att Very Charming vinner när som helst. Jag tror det kan bli här och detta är min förstahäst i fältet.

En felfri 4 Worrywart ser ut att bli hästen att slå där framme - men det är just det där med att sköta sig i loppen som är hästens stora bekymmer. Galopprisken är stor!
Hur är läget med 9 Bear Beautiful för dagen? Senast imponerade hästen för att i senaste starten vara klart svag. Osäker för dagen men kan bli dyr att nonchalera...

V64-5

Rikard N Skoglund sköter spikarna för aftonen. Här kör han 8 Xanthis Delicious som verkligen stormtrivs för regi Fredrik Wallin. 
Läget är givetvis chansartat, men Skoglund kommer tidigt köra sig framåt.

Visst, "bara" sjundeplats senast men hon höll klart bra efter en del krävande positioner. Före det radade stoet upp tre raka segrar i bländande stil och när Wishing Noon fått bakspår och Miss Silver är formsvag för dagen så chansar jag fullt ut på Xanthis Delicious!

V64-6

Rikard N Skoglund sköter styrningen med 5 Gnistas Filur som näst senast på Gävle gjorde det fullt bra efter galopp nästsenast. Senast fick Skoglund själv sitta upp bakom femåringen som där tog säsongens andra seger i tionde starten. Ekipaget kan helt klart ta andra raka tillsammans, men för mig finns där två starka motbud bakom!

9 Klack Nova går ner lite i klass tycker jag. Varit ute i stentufft motstånd och möjligen är dagsformen lite nedåtgående. Men att hon går ner i klass på motståndet här ska man ha i åtanke och håller hon sig i felfritt skick tror jag Klack Nova kan ta säsongens tredje seger.
7 Torpa Pål
har inget kul läge, men känns som spetsbudet i fältet. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips