V64: Kattis leder runt om » 23 maj | Martin - Travstugan.se

V64: Kattis leder runt om

Sporten håller varierad ikväll från Axevalla och utdelningen kan se ut att bli riktigt bra!

V64-1

Vi inleder med hemmatränat som spårar runt om!

Mikael J Andersson sitter upp bakom Pär Hedberg-tränade 5 Kattis Palema som inlett karriären mycket positivt och ståtar nu med två raka segrar. Jag tycker kvällens uppgift ser klart vettig ut för tredje raka!

V64-2

Jag tror 11 Pompano Euphoria är det givna segerbudet och den att slå. Hon kommer bli svår att stå emot när hon avancerar ute i spåren.
Från start är det 1 Sissy Face som utmanar från ledningen och sett till hur stoet sett ut på slutet kan hon absolut stå emot Pompano Euphoria.

10 Bambi Rozz var inget vidare senast och kan bättre än så! 14 Prima Italia gör efterlängtad comeback och gör det för ny regi. Hon kan på ren grundkapacitet räcka direkt!

V64-3

Klaus Kern siktar på att leda runt om med 1 Puketorps Julius som vid liknande insats som på Halmstad nästsenast blir mycket svårslagen.

5 Rose Mary är bästa hästen i grunden och 3 Felix V.M. kommer avsluta sylvasst ute i spåren!

V64-4

Dags för karriärens första seger!

10 Bearway har gjort det bra i sin inledning av karriären. Ikväll tas första segern.
Jag tycker intrycket varit klart lovande och Axevalla med sitt klassiska långa upplopp kommer passa fyraåringen perfekt när han på in styrka sveper fältet.

V64-5

Kvällens klart mest öppna lopp där man inte ska spara på strecken!

13 Jubel verkar trivas med Carl Johan Jepson och 11 Andover Hudson har nu fått ett lopp i kroppen efter sitt långa uppehåll. Tillhör de klart bättre! 
4 Etell Me
lär vara loppets ledare och se upp för 6 Hashtag One. Raden är inget som smickrar en, men fjärdeplatsen senast var klart bra och han är på gång!

V64-6

Bo Falsig selar och startar 11 Evan William Sisu återigen som jag har litet gott öga för. Femåringen är både stark och speedig och jag tycker han ska räknas tidigt här.

Rickad Svanstedt har förhoppningar på sin 4 Vien Ici som är minst lika stark som Evan Williams Sisu och jag minns än segern på Solvalla som var femstjärnig.
7 Raja Piraya
rankar jag som tredjehästen bakom!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips