V64: Karlstedts löfte vinner igen

V64-veckan inleds på Axevallatravet. Tommy Karlstedt kan ta dubbelseger och med Miss Golden Wine tas en ny seger.

V64-1

Tommy Karlstedt reser till Axevalla med två segerbud. Här startar det första.
5 Amphibian Madness håller fortsatt mycket fin dagsform. Startade så sent som förra måndagen så ska bli intressant att se hur hon klarar av täta starter.

6 Earn n'Burn förväntar jag mig mer av, framförallt nu med ett lopp i kroppen efter någon veckas uppehåll. 1 Vinder från läget ska inte nonchaleras och en annan som man förväntar sig mer av är 7 Pompano Euphoria.

V64-2

Främst två höjer sig här; 5 Wally Cocktail och framförallt 6 Rocky Bear. För den snåle kan det här vara ett lås som räcker mycket långt.

Lars Järpedals hästar går bra för dagen, vilket visades inte minst i lördags på V75. Här ska 2 Key West Snapper bli spännande att se hur han räcker till. 14 Sara Palema har ingen enkel uppgift här bakifrån, men så är ju upploppet som bekant långt på Axevalla...

V64-3

  • Det ska åter bli mycket intressant att kolla in det fyraåriga löftet. Mycket ska till för att hon ska förlora...

Tommy Karlstedt har ett löfte i fyraåriga 6 Miss Golden Wine.
Motståndet här? Ja, det är väl knappast så att det är stentufft emot. Och är Miss Golden Wine bara i närheten av vad hon visat tidigare, ska det här vinnas alla dagar i veckan. Frontar tidigt och gör det här odramatiskt.

V64-4

Felfritt iväg ska 6 Quickstex Fox bli väldigt intressant att kolla in. Känns som hästen har mycket i sig som ännu inte riktigt fått komma ut ännu. Känns som hästen antingen tar ledningen tidigt och håller koll på fältet därifrån in i mål - eller att han felar bort sig. 

1 Digital Science är minst lika strulig av sig och även att räkna med vid felfritt. 9 Simb Triumph är det möjligen litet minus på att han går iväg från bakspår. Däremot i riktigt bra slag för dagen och selas ut med två raka segrar.
8 Giovetsi var ute mot en omöjlig och överlägsen vinnare senast. Lite enklare emot den här gången...

V64-5

Att 10 Felix V.M. är bästa hästen och går ner rejält i klass den här gången är självklart. Men det blir ingen enkel uppgift det till trots.
Från ledningen tror jag 1 Hjalle Palema håller undan. Ensam på volten och kommer kunna styra och ställa hela vägen. Håller undan precis!

V64-6

2 Domingo Frei är loppets troliga ledare och den att slå därifrån. Loppets bästa häst däremot är 9 Vien Ici som inledde årets säsong med seger senast. Hemmahästen blandar och ger och känns allt annat än pålitlig. När han däremot är på tävlingshumör är han klart bäst i fältet.

6 Veams Allegro är loppets roliga skrällbud. Levererade en riktigt fin form under sensommaren ifjol och hade det något tyngre sedan under hösten. Är nu tillbaka efter nästan två månaders uppehåll. Bra nog att överraska!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips