V64: Karlstedts löfte vinner igen » 4 feb. | Martin - Travstugan.se

V64: Karlstedts löfte vinner igen

V64-veckan inleds på Axevallatravet. Tommy Karlstedt kan ta dubbelseger och med Miss Golden Wine tas en ny seger.

V64-1

Tommy Karlstedt reser till Axevalla med två segerbud. Här startar det första.
5 Amphibian Madness håller fortsatt mycket fin dagsform. Startade så sent som förra måndagen så ska bli intressant att se hur hon klarar av täta starter.

6 Earn n'Burn förväntar jag mig mer av, framförallt nu med ett lopp i kroppen efter någon veckas uppehåll. 1 Vinder från läget ska inte nonchaleras och en annan som man förväntar sig mer av är 7 Pompano Euphoria.

V64-2

Främst två höjer sig här; 5 Wally Cocktail och framförallt 6 Rocky Bear. För den snåle kan det här vara ett lås som räcker mycket långt.

Lars Järpedals hästar går bra för dagen, vilket visades inte minst i lördags på V75. Här ska 2 Key West Snapper bli spännande att se hur han räcker till. 14 Sara Palema har ingen enkel uppgift här bakifrån, men så är ju upploppet som bekant långt på Axevalla...

V64-3

  • Det ska åter bli mycket intressant att kolla in det fyraåriga löftet. Mycket ska till för att hon ska förlora...

Tommy Karlstedt har ett löfte i fyraåriga 6 Miss Golden Wine.
Motståndet här? Ja, det är väl knappast så att det är stentufft emot. Och är Miss Golden Wine bara i närheten av vad hon visat tidigare, ska det här vinnas alla dagar i veckan. Frontar tidigt och gör det här odramatiskt.

V64-4

Felfritt iväg ska 6 Quickstex Fox bli väldigt intressant att kolla in. Känns som hästen har mycket i sig som ännu inte riktigt fått komma ut ännu. Känns som hästen antingen tar ledningen tidigt och håller koll på fältet därifrån in i mål - eller att han felar bort sig. 

1 Digital Science är minst lika strulig av sig och även att räkna med vid felfritt. 9 Simb Triumph är det möjligen litet minus på att han går iväg från bakspår. Däremot i riktigt bra slag för dagen och selas ut med två raka segrar.
8 Giovetsi var ute mot en omöjlig och överlägsen vinnare senast. Lite enklare emot den här gången...

V64-5

Att 10 Felix V.M. är bästa hästen och går ner rejält i klass den här gången är självklart. Men det blir ingen enkel uppgift det till trots.
Från ledningen tror jag 1 Hjalle Palema håller undan. Ensam på volten och kommer kunna styra och ställa hela vägen. Håller undan precis!

V64-6

2 Domingo Frei är loppets troliga ledare och den att slå därifrån. Loppets bästa häst däremot är 9 Vien Ici som inledde årets säsong med seger senast. Hemmahästen blandar och ger och känns allt annat än pålitlig. När han däremot är på tävlingshumör är han klart bäst i fältet.

6 Veams Allegro är loppets roliga skrällbud. Levererade en riktigt fin form under sensommaren ifjol och hade det något tyngre sedan under hösten. Är nu tillbaka efter nästan två månaders uppehåll. Bra nog att överraska!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips