V64: Kärleksfull inledning » 14 mars | Martin - Travstugan.se

V64: Kärleksfull inledning

Åby håller åter i torsdagens V64-tävlingar och redan direkt har vi en kärleksfull inledning att se fram emot.

V64-1

Robert Berghs med 4 Making Love, som körs av Stefan Söderkvist, har en väldigt bra segerchans i inledningen. Håller han sig bara i trav ska han vinna det här utan någon form av dramatik i min bok. Stark spik!

V64-2

Johan Untersteiner med 5 Global Writer är ekipaget att slå och jag går ut hårt möjligen, men väljer även här att spika.
Respekt bakom för 10 Blue Line D.K. men denne går iväg fårn bakspår och förhoppningen är att Global Writer testar sig framåt och får styra och ställa fältet. Är hästen som han ska vara, tror jag han blir svårslagen där framme! 

V64-3

  • Lurigt lopp för min del som jag väljer att helgardera!

Iina Aho sitter upp bakom 3 Lighting Photo som det rycks skor på ikväll och som siktar på att leda hela vägen:
Kan givetvis gå, men jag har allt som oftast skrällfeeling för 6 Victor Rush och 9 Amphibian Madness kommer med V75-härdade prestationer på slutet och körs av lovande Gustav Johansson.

12 Yippie Chic årsdebuterar och får det svårt härifrån vanligtvis. Svarade dock för flera riktigt fina prestationer under fjolåret och kan med lite flax slå till direkt.

V64-4

5 Hairos F.Boko gör debut i Sverige och är högst osäker på hur pass bra han verkligen är. Ser ut att bli klar favorit ikväll, men tycker det är givet att gardera den här gången.
2 Call The Shots
från läget ska kunna strida emot och en felfri 3 Far From Over passas!

Streckar på lite även här och se upp för 9 Miscellaneous som kan få det serverat!

V64-5

3 Torpedo W.F. är verkligen värd en seger och jag tror det kan vara dags den här gången. Var ett tag sedan senaste segern och är främst det som gör att man ändå garderar honom. Man vill ju gärna se segerglöden först innan man väljer att gå "all in".
4 Ibelieveinamerica
är åter igen och tar han sig iväg härifrån tror jag Mathias Alm knappast är defensiv i sin styrning...

9 El Cantante har ett lopp i kroppen efter sin långa frånvaro. Behöver troligen några lopp ytterligare, men på ren kapacitet är han klart bäst i fältet och ska bli spännande att se honom med comebacken innanför västen!

V64-6

För lilla plånboken tycker jag Tellus Face kan vara kul chansspik! Iså fall kostar tipsförslaget 264 kronor.

3 Tellus Face föll verkligen med flaggan i topp senast. Gick ett riktigt starkt lopp hela vägen och blev med knapp marginal passerad av starke Vincent As.
Finns väl inte någon i kvällens fält som är av samma hårda klass som denne, och skulle Adrian Kolgjini koppla tag om loppet direkt, tror jag Tellus Face kan få ta en värdig seger.

9 Evan William Sisu är en häst jag alltid haft ett gott öga för och som jag även chansspikat på V75. Oklart vart han står för dagen i formen. Gick okej senast, men inte mer. Kräver lite mer av honom den här gången! 6 Calypso Am har nu fått några välbehövliga lopp i kroppen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips