V64: Kallt är hetaste spikbudet! » 15 apr. | Martin Engström -…

V64: Kallt är hetaste spikbudet!

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike Ulvsåsen har toppchans i V64-4!

LÖS V6-ANDELEN HÄR - EXKLUSIV! 

V64-1

Mycket trist med strykningen på 4 Bäcklös Faron som hade varit högintressant att kolla in.

Visst kan det bli 1 Guli Fantom runt om nu för hela slanten men jag räknar inte bort någon i det här fältet och helgarderar! 5 Finseth Faksen var riktigt bra under fjolåret med fyra segrar av åtta starter och även om det rör sig om årsdebut så tror jag han kan bli att räkna med direkt.
Annan årsdebutant är även 7 Mjölner Röder som avslutade förra säsongen med två enkla segrar. Med tanke på hur fyraåringen såg ut där kan han rent av vara den att slå här. Fartfylld värre!

V64-2

Bäst i fältet är tveklöst 5 Galileo Journey, men vad som öppnar upp det här är hans osäkra tendenser. Galopprisken hänger över honom hela tiden. Felfritt? Inget snack om det - men så är det ju även ungdomslopp med flera segersugna körsvenner.

Från bakspåret tycker jag 10 Turenne och framförallt 11 Recall Rivner är tidiga. Stall Jörgen Westholms hästar går även väldigt bra för dagen och 4 Knifetown Hall har spår invändigt om favoriten och kommer definitivt ge det ett försök att svara ut i starten.

              V64-3

              • Fördel jänkaren i jänkarloppet. Mycket oviss tredje avdelning och osynade kort som gör sina första starter i Sverige. Ja, hur ska man behandla det här?

              Rimligen tycker jag det är klar fördel 3 Book Seven som till skillnad från motbuden fått ett lopp i kroppen och den här gången rycker stall Melkko skorna runt om. Fyraåringen såg ut att behöva loppet senast vilket man även kan tro att motbuden behöver nu...

              1 Maesteraemon blir spännande från innerspåret hela vägen och visst är stall Melander lite smått på gång!? 5 Beacon Kronos gick klart okej under hösten och framförallt var det under sista halvvarvet som han gick undan. Körs säkert snällt till en början här, men när han får chansen ute i spåren kan det bita riktigt bra redan i årsdebuten. 

                      V64-4

                      • Bästa spiken i omgången

                      Är det något 8 Ulvsåsen inte riktigt lärt sig så är det att förlora i travlopp. Efter tio starter har hästen vunnit vid åtta tillfällen och intrycket har varit riktigt fint. Per Linderoth är den som suttit upp bakom femåringen och den här gången blir det kuskändrat. Det ska dock inte vara alltför djäkligt då det är en viss Ulf Ohlsson som sitter upp...
                      Ulvåsen känns väldigt svårslagen i den här klassen mot dessa konkurrenterna och spiken är självklar!

                                V64-5

                                6 Airborne inledde Sverige-karriären med startgalopp men hämtade sedan upp sig väldigt starkt efter det. Jag tror säkert att stall Oscar Berglund har fått ordning på sexåringen lite bättre till den här starten och det är självklara favoriten och hästen att slå. Därtill kör Magnus A Djuse även den här gången som känner till hästen egenskaper lite bättre den här gången.

                                Djuse körde även 11 Foppa senast som var riktigt vass och den här gången sitter istället Ulf Ohlsson upp. Stall Joakim Elfvings hästar är inne i en fin form för dagen och 15 Anchor Man kommer gå starkt ute i spåren

                                      V64-6

                                      • Hjälten mot ny seger?

                                      4 Ottens Hero har nu gjort fyra starter i karriären och gått i mål som segrare tre gånger av dessa. Senast återkom han efter någon veckas uppehåll och satt tidigt i ledningen men hade inte mer att ge sista biten och slutade tvåa. Nu har det gått två veckor efter det och Ottens Hero ska vara klart bättre den här gången. Därtill siktas han att tävla i jänkarvagn för första gången och över korta distansen blir han inte lätt att slå.

                                      3 Perpetuate känns spännande bakom, framförallt då valacken fått två lopp i kroppen och Reijo Liljendahls hästar går väldigt bra för dagen. Det blev mest ett jobb i kroppen i förra starten och där han aldrig fick bruka sina krafter. Anders Eriksson sitter åter upp som även körde senast

                                      Dela inlägg

                                      Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                      Bästa spelbolaget för travodds

                                      Bet365

                                      Bäst på fasta odds
                                      • Världens största spelsajt
                                      • Egna fasta travodds
                                      • Bra välkomsterbjudande
                                      • Inget poolspel
                                      Välkomstbonus
                                      1250 SEK i spelkrediter
                                      Hämta bonus Besök hemsidan

                                      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                      Sammanfattning

                                      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                      Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                      Läs hela recensionen