V64: Kallblodsprofilen mot ny montétriumf » 18 feb. | Martin Engström…

V64: Kallblodsprofilen mot ny montétriumf

Fredagens V64-tävlingar hämtar vi från Rommetravet och jag tycker mig finna hela tre spikalternativ i omgången där vi redan i V64-1 får se kallblodsprofil som trivs i monté!

KLICKA HÄR FÖR VÅRA ANDELAR

V64-1

12 B.W.Sture är en välkänd profil som tampats i höga klasser i kallblodstravet. Efter en tyngre tid i travet har åttaåringen fått testa på monté som fallit mycket väl ut. Jonathan Carre är den som suttit på ryggen båda montéstarterna som hingsten gjort, vilket resulterat i andraplats och senast till en glänsande seger.
Visserligen är det tillägg och många hästar att ta sig förbi, men B.W.Sture sticker verkligen ut i det här loppet och vid sunda vätskor tar han hem det här loppet.

    V64-2

    Det var en fullt godkänd insats senast för 3 Håna Am. Näst senast däremot visade han upp sitt fulla register i karriärens första seger och här ser det ut som en fin chans igen. Martin P Djuse kommer tidigt få placera sig i ledningen och är bara Håna Am på rätt humör kan det bli tufft för konkurrenterna...

    5 Bitchie spelades till favorit senast på Solvalla i lite tuffare omgivning än här och ser ut att kunna bli borttappad av spelarna den här gången. 1 Simb Rihanna får passande resa rygg ledaren hela vägen och är väl värd karriärens första seger snart

       V64-3

       Vid framspår hade 9 Empty The Tanks möjligen varit en av omgångens största favoriter. Från bakspår däremot är det lite tuffare uppgift men visst håller han väldigt fin form för dagen och kan runda allt om han är så bra som senast.
       10 My First Offspring
       är tidig bakom Empty The Tanks och med lopp i kroppen gick femåringen riktigt, riktigt bra senast och visade att han är att räkna med till den här starten.

       6 Applejack Mile är väldigt snabb bakom bilen och känns som loppets främsta spetsbud - jag vill dock höja varningens finger för 2 Diego Simoni som åter körs med amerikansk sulky och som visat tidigare att han kan öppna rappt. Troliga för Diego Simoni är nog att han släpper och hänger med bakom ledaren.
       11 Nandino Ås
       har fått alldeles för lite utdelning på vad hon kan och tillsammans med Empty The Tanks och My First Offspring kommer det bita riktigt bra vid avancemanget framåt.

          V64-4

          Jan-Olov Persson-tränat är självfallet det man fastnar på när det åter är kallblod som gäller. Här selar stall Persson ut 7 Eld Tekno i dennes första start för året. Tongångarna låter väldigt uppåt på fyraåringen som siktas mot större årgångslopp den här säsongen. Kapacitetsmässigt är han säkert bäst i fältet här, men främsta konkurrenterna är enligt mig inte mycket sämre och måste med...

          ...Givetvis ska det bli högintressant att se hur 10 Mons presterar som regidebuterar för Daniel Redén - 4 Heas Prinsessa är spetsbudet i loppet och från ledningen har sexåringen visat sig vara mycket svår att passera. 
          6 Eldar
          har fått årsdebuten överstökad och visst föreligger det galopprisk kring honom - felfritt däremot visade han flera gånger om under fjolåret hur bra han är.

           V64-5

           2 Choco Garline såg riktigt fin ut senast där Linda Sedström nådde ledningen med sjuåringen som sedan barnsligt enkelt kunde vinna utan att anstränga sig särskilt mycket. Här ser det åter ut som att Sedström kan köra sig till ledning och i och med att det är 1 640 meter kan hon därifrån hålla ett lagom tempo som gör det svårt för tilläggshästarna att nå ikapp.

           6 Malkin har Hanna Forslin gjort ett imponerande jobb med och senast segrade ekipaget på V75. Nioåringen kan givetvis vinna här med, men risken är att insatsen därifrån kan sitta lite i benen...?
           7 Lyx Håleryd
           har jag jagat sedan Arne Weise satt som julvärd. Sexåringen tar snart efterlängtad seger och räknas som tredjeranken här...

             V64-6

             Katja Melkko har ju en del kapabla hästar i stallet och en som kan bli något för framtiden är 4 Kenzoki Boko som här gör sin sjätte start i karriären. Jag tror inte där föreligger någon galopprisk och Jorma Kontio är väl medveten om vad han sitter upp bakom då Kontio är den som kört valacken i alla starterna. 
             Det här är en seg och väldigt stark fyraåring som ser ut att få positionen utvändigt ledaren men som ändå kan vara starkast till slut. Jag tror Kenzoki Boko tar karriärens tredje seger här.

             Dela inlägg

             Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             Bäst på fasta odds
             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

             Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

             Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

             Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

             Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips