V64: Kalla på Valla!

V64: Kalla på Valla!

Ännu en V64-kväll väntar oss från Solvalla denna tisdag. Speciellt för omgången är att vi i V64-5 bjuds på kallblodseliten!

V64-1

1 Eldorado B. är tillbaka efter kort uppehåll och läget kunde väl knappast varit bättre här!? Torbjörn Jansson försöker leda länge, men får givetvis lite mothugg från 3 Ebony Boko.
Mitt måstestreck i loppet bakom är 7 El Fitzgerald. Detta järnsto brukar kunna prestera direkt efter vila och blir garanterat att se upp med direkt!

8 Longcat Hanover blir troligen nedspelad likt senast. Kunnandet är givetvis högt, men jag vill se det igen innan jag betalar för honom...

V64-2

Christer Otterström verkar ha fått in en lovande tävlare i stallet i form av 2 Beluga Bac. Valacken har verkligen presterat starkt i alla sina fyra starter hitintills. Nu är läget perfekt men till skillnad från tidigare är det ny kusk som sitter upp.
Det är dock ignet som ska göra någon jätteskillnad. Beluga Bac verkar oerhört lovande och med tanke på att läget nu även är perfekt så tror jag han åter blir mycket tung att stå emot.

I ett annars streckkrävande lopp är Beluga Bac en trygg vinnare att luta sig mot.

V64-3

Robert Bergh-tränat i form av 10 Dollar Hornline med Oskar Florhed är främsta segerbudet i det här löpet. Dollar-hästen har verkligen hittat rätt nu efter en del strul och reser nu till Solvalla i fin författning. Jag tror Dollar Hornline kan bli svår att stå emot när Florhed avancerar framåt.

Firma Sedström är det som gäller bakom. 3 Thunder Rick med Linda Sedström borde tidigt ta hand om spetspostionen och med tanke på vilken form hästen är i för dagen så kan det räcka hela vägen, trots allt. 5 O.M.Easton agerar skrällbudet!

7 Captain My Captain är lika bra som osäker. Väldigt svår att lita på och likt Longcat Hanover i inledningen så vill jag se hästen leverera igen innan jag väljer att lägga mina slantar på honom.

V64-4

9 Banksy och 5 Icelands Falls är de som man håller som allra främst i det här sällskapet, men visst finns där roliga fynd bakom att se upp för!
6 She Follows Me
förväntar jag mig mer av den här gången med lopp i kroppen och 11 Digital Download kan bli dyr att ignorera om hon är som näst senast.

V64-5

  • Kallbloden besöker Solvalla och gör upp om 100 000 kr i förstapris!
    Det ska bli kul att se loppet som håller väldigt god klass!

Han blir tveklöst omgångens jättefavorit, men det går inte att komma ifrån att 5 Lome Brage står inför en perfekt uppgift. Spåret blev det allra bästa mot sina värsta motbud i loppet och med lopp i kroppen är elvaåringen redo för att prestera på allvar igen. 
Erlend Rennesvik sitter tidigt i lednig med Lome Brage som ska kunna hålla undan hela vägen in i mål.

11 Tekno Eld blir intressant bakom med två lopp i kroppe efter ett väldigt långt uppehåll. Högkapabel som blir att räkna med nästa år.

V64-6

2 Bear Victory är det självklara segerbudet med formen på topp. Insatsen senast var strålande bra!

7 Au Pair Girl imponerade lite på mig tidigare i år, men haft det lite svårare under hösten. Stoet har gjort det fullt okej utan att ha fått vinna nu på ett antal starter. Senast förra veckan på Gävle var hon dock något svagare, så hon är inget jag förordar spikförslag kring. Däremot ska hon givetvis räknas som givet streck. 
Läget är givetvis inget vidare, men snacka om att 8 Vichy Grif är i riktigt toppslag för dagen!

9 Dame Dream har fått alldeles för lite utdelning på vad hon kan och det ska bli intressant att se henne med Jorma Kontio här! Detsamma gäller 12 Cheerful Rivner som körs försiktigt och vänder sedan ut över sista 600 metrarna och plockar placeringar. Klart stark nog att avsluta vasst ute i spåren!

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Krutröken har precis lagt sig från Sprintermästarna när det är dags för Halmstad att arrangera V75 igen. Idel fina lopp både sportsligt och ... Läs travtips

Vinnarspel, lopp 7 Halmstad4 Gustafson är en startkatapult som har ett klockrent läge över 1640m autostart. Har inte startat på länge men kvalade på ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Dags att besöka Halmstad och vilken omgång det ser ut att bli. Allt kryddas med en smaskig megajackpott som vi ... Läs travtips

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips

V75 Halmstad lördagen den 4/7. Mot miljonerna! Efter onsdagens 8 rätt på V86, tar vi nya tag inför helgens V75or…… Glöm inte söndagens V75 på ... Läs travtips

Det har verkligen varit nära men det vill sig inte riktigt under denna vecka, målfotoförluster på två raka streckspel för alla rätt. Jag hoppas vi ... Läs travtips

Återigen är det jackpott på V75, men det kunde knappast kommit lägligare nu! Halmstad levererar alltid fina förutsättningar. Andel i systemet fixar ... Läs travtips

Veckans höjdpunkt med V75 från Halmstad och en fin jackpot väntar. System förslag 2,4 5,6 4,10 Alla 4 Aura S.L 2,3,8 Alla 2160kr V75 1 Här ... Läs travtips

Omgångens bästa spikAvd.2 - 5 Matteo gjorde en jättebra insats senast trots en infektion i halsen. Han är kry nu och tränat riktigt bra. Siktet ... Läs travtips