V64: Julfirande på Ålborg

Ålborg bjuder på en V64:a under Julafton och för att fira lite extra år att det är Julafton kostar andel i systemet endast 24 kronor (ja, så klart för det är 24/12)!

🔨 SPIKEN

V64-4

Knud Mönster var över sundet och startade under lunchtävlingarna på Jägers förra veckan med 5 Figaro Juvel. Jag tycker fyraåringen stod för en jättefin insats där och Mönster är oerhört skicklig på att få fart på sina hästar. Här över den korta distansen tror jag han kör rejält framåt och mot ett lite lättare gäng än senast tror jag juvelen är segermogen.

V64-5

2 segrar på sammanlagt 21 starter är ju inget man gör vågen över, men visst ska 7 Västerbo Bankir vara vinnaren här. Fyraåringen regidebuterade för Flemming Jensen senast (kom från Robert Bergh) och gjorde första starten på fyra månader. Jensen var resolut i styrningen och satt i ledning efter 300 meter och kunde sedan vinna enkelt. När främsta motbudet har bakspår här litar jag på att Västerbo Bankir vinner igen.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Den tänkta spiken 6 Gin Tonic Ice ströks dessvärre under torsdagen och öppnade istället upp loppet. 5 Girl Happy E P tog karriärens första seger i sin tredje start senast genom att vara urstark från ledningen på snöigt Ålborg. Vann enkelt och Mads Henriksen är offensiv även här och är min förstarankade.

1 Great Shadow N ska bara ta det lugnt vid inledningen då han är galopp-glad som få. Felfritt är han bland de starkare och för första gången kör tränaren Bo Westergaard själv.

V64-2

Flemming Jensen kommer behöva vara rejält fokuserad för att få 6 Fontana Damgård i felfritt skick hela vägen. Osäker fyraåring som inte är att lita på, men sköter han sig kommer han sluta långt framme. Främst emot är givet i form av 4 Gloryfy Svend K A och den stora överraskningen är 5 Fiona Ice.

V64-3

Bo Westergaard är främst aktuell i form av egenkörda 8 Thai Sansa men framförallt 3 Taste of Diamonds som är ett fyraårigt sto som vid en bra dag håller hög klass. Stoet står dessutom perfekt inne i det här loppet!
2 Ericano
är spännande från det här läget och Kenneth Andersen kommer knappast smygköra...

V64-6

För dagens startlista är det lite namnkunnigt i avslutningen. 8 Bitcoin har varit lite av en besvikelse den här säsongen och även fast hon är svårbedömd för dagen förväntar jag mig att hon gör upp om det mot dessa.
Bo Westergaard visar åter upp 12 Prapai R. som nu gör första starten sedan 17 september. Stoet har haft en lite halvdan säsong men samtidigt stridit mot en sådan som Eenymeenyminymoe, så hon blir intressant i comebacken.

Hur länge leder 1 Fanta, tro?

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips