V64 Jägersro: Norton Commander-dags! » 11 sep. | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • V64 Jägersro: Norton Commander-dags!

V64 Jägersro: Norton Commander-dags!

Kvällens V64-omgång hämtas från Jägersro där Norton Commander har toppchans.

V64-1

2 Look Håleryd borde tidigt sitta i ledning och kan vinna loppet likt näst senast. Tror dock inte han kommer få sitta där i fred den här gången och motståndet är vasst!

Jag tycker det känns som en mycket öppen inledning och för mig är det givet att helgardera, även fast där finns två i loppet som borde ha tufft att nå ända fram.
Marcus Lindgrens hästar går bra för dagen och 5 Wisdom Teacher och 6 Maze Runner har varit ute mot hårdare gäng än det här.

V64-2

Ett vidöppet race så klart som kräver en hel del streck... Eller så kan man gå ut stenhårt och tro på sin idé!
Jag väljer att gå ut hårt på 4 Village Affair.

Fyraåringen inledde karriären med tre riktigt fina insatser. Senast på Åby var han inte riktigt i slag och där startgaloppen förstörde det mesta. Önskescenariot vore så klart att nå ledningen i tidigt skede, vilket han definitivt kan göra med en fin startsnabbhet och offensiv Uhrberg i sulkyn.

Loppet kräver streck om man inte tar ställning, det gör jag!

V64-3

12 Silent Hill är den klara förstahästen i fältet som felfritt kan vara rent överlägsen här trots sitt utgångsläge. Jag tycker dock där finns några roliga skrällbud i loppet som kan utmana.

10 Venere Lux är given som andrarankad, men en som jag tror är på väg upp i fin form är 5 Engine Interface
8 Flight Danseur svarade för en positiv debut i nya regin och med loppet i kroppen och över lång distans borde han kunna få chansen. 

V64-4

Åter är det dags för 4 Norton Commander, som är tillbaka lite mer än en månad efter senaste starten. Då blev det galopp nere i Berlin och hästen var långt ifrån sitt rätta jag.

Den här gången ser det optimalt ut och jag tror ekipaget tidigt tar hand om ledarpositionen. Visst finns där några bra i loppet, men inga som är i närheten av samma klass som Norton Commander.

Jag tycker det ska vara en god segerchans!

V64-5

I snabbloppet är det stor fördel 2 Offshore Man där Flemming Jensen kommer göra allt för att nyttja utgångsläget mot sitt främsta motbud för spetspositionen.
Jag tror ekipaget tidigt sitter i ledning och kan leda runt om.

Motbudet är så klart 3 Broadway Appolo, vars dagsform är ett stort frågetecken men som trivs över kort distans.
7 Rigoletto Jet blir lite av omgångens snackis som verkligen är i bra slag för dagen och gjorde det riktigt vasst senast. Kan lösa sig ändå trots utgångsläget.

9 Ferrari Kievitshof ska köras snällt men kapaciteten är hög och det kan lösa sig ändå. 
Jag tycker snabbloppet känns öppet och favoriten blir alldeles för stor!

V64-6

9 Wonderboy är givna förstahästen i det här loppet som jag tycker gjort det lysande på slutet. Intressant nu med bakspåret vilket hästen sällan gått iväg ifrån.
11 Batman Godiva var tillbaka senast och vann direkt. Bör vara något piggare nu med den insatsen i kroppen och jag tror helt klart han utmanar hela vägen.

2 Star Keeper spikade jag på V75 senast, men var en rejäl besvikelse där. Ger honom en ny chans här som tredjerankad... 

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips