• Hem
  • Martin
  • V64 Jägersro: Norton Commander-dags!

V64 Jägersro: Norton Commander-dags!

Kvällens V64-omgång hämtas från Jägersro där Norton Commander har toppchans.

V64-1

2 Look Håleryd borde tidigt sitta i ledning och kan vinna loppet likt näst senast. Tror dock inte han kommer få sitta där i fred den här gången och motståndet är vasst!

Jag tycker det känns som en mycket öppen inledning och för mig är det givet att helgardera, även fast där finns två i loppet som borde ha tufft att nå ända fram.
Marcus Lindgrens hästar går bra för dagen och 5 Wisdom Teacher och 6 Maze Runner har varit ute mot hårdare gäng än det här.

V64-2

Ett vidöppet race så klart som kräver en hel del streck... Eller så kan man gå ut stenhårt och tro på sin idé!
Jag väljer att gå ut hårt på 4 Village Affair.

Fyraåringen inledde karriären med tre riktigt fina insatser. Senast på Åby var han inte riktigt i slag och där startgaloppen förstörde det mesta. Önskescenariot vore så klart att nå ledningen i tidigt skede, vilket han definitivt kan göra med en fin startsnabbhet och offensiv Uhrberg i sulkyn.

Loppet kräver streck om man inte tar ställning, det gör jag!

V64-3

12 Silent Hill är den klara förstahästen i fältet som felfritt kan vara rent överlägsen här trots sitt utgångsläge. Jag tycker dock där finns några roliga skrällbud i loppet som kan utmana.

10 Venere Lux är given som andrarankad, men en som jag tror är på väg upp i fin form är 5 Engine Interface
8 Flight Danseur svarade för en positiv debut i nya regin och med loppet i kroppen och över lång distans borde han kunna få chansen. 

V64-4

Åter är det dags för 4 Norton Commander, som är tillbaka lite mer än en månad efter senaste starten. Då blev det galopp nere i Berlin och hästen var långt ifrån sitt rätta jag.

Den här gången ser det optimalt ut och jag tror ekipaget tidigt tar hand om ledarpositionen. Visst finns där några bra i loppet, men inga som är i närheten av samma klass som Norton Commander.

Jag tycker det ska vara en god segerchans!

V64-5

I snabbloppet är det stor fördel 2 Offshore Man där Flemming Jensen kommer göra allt för att nyttja utgångsläget mot sitt främsta motbud för spetspositionen.
Jag tror ekipaget tidigt sitter i ledning och kan leda runt om.

Motbudet är så klart 3 Broadway Appolo, vars dagsform är ett stort frågetecken men som trivs över kort distans.
7 Rigoletto Jet blir lite av omgångens snackis som verkligen är i bra slag för dagen och gjorde det riktigt vasst senast. Kan lösa sig ändå trots utgångsläget.

9 Ferrari Kievitshof ska köras snällt men kapaciteten är hög och det kan lösa sig ändå. 
Jag tycker snabbloppet känns öppet och favoriten blir alldeles för stor!

V64-6

9 Wonderboy är givna förstahästen i det här loppet som jag tycker gjort det lysande på slutet. Intressant nu med bakspåret vilket hästen sällan gått iväg ifrån.
11 Batman Godiva var tillbaka senast och vann direkt. Bör vara något piggare nu med den insatsen i kroppen och jag tror helt klart han utmanar hela vägen.

2 Star Keeper spikade jag på V75 senast, men var en rejäl besvikelse där. Ger honom en ny chans här som tredjerankad... 

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Fortsatt jakt, nu i huvudstaden! Ibland tänker man rätt men det blir fel, å ibland tänk man helt enkelt ba fel! Skönt det finns nya chanser redan ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan. V75-1 5 Vikens ... Läs travtips

Solvalla tar hand om V75 och ännu en gång känns det som svårlösta lopp, det var någon jag samtalade med som sa att under vintern brukar det vara några ... Läs travtips

Äntligen lördag med V75-omgång och revansch!Ja det gick ju inte alls som tänkt senast, men borstade av mig snabbt och började fokusera på morgondagens ... Läs travtips

Hej på er alla! Vilken trevlig omgång vi har framför oss. En omgång som jag tror kommer betala bra och där det krävs mycket analyserande för att ... Läs travtips

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på ... Läs travtips