V64-JACKPOT: Kullstjärnor - sitter tryggt i "båthen" » 8 apr. |…

V64-JACKPOT: Kullstjärnor - sitter tryggt i "båthen"

Det är jackpot till torsdagens V64-omgång som körs från Örebrotravet. Det är Breeders'-lopp med flera kullstjärnor som startar. Jag singelstreckar två från stall Svante Båth som tryggt löser uppgifterna.

Andel i V64-systemet kostar 98 kronor - klicka här!

V64-1

5 Beauty Kronos gör sin första start för året och hon gör det från något snäva spår 5 i volten och mot äldre hästar. Stoet visade flera gånger under fjolåret att hon har mycket talang i sig och jag tycker motståndet känns väldigt passande ut här för henne direkt.
Hon är helt klart klasshästen i fältet men oron ligger inte bara i frånvaro av lopp utan även att det härifrån kan strula direkt med positionerna. Hon ska så klart vara favorit, men ingen man ska luta sig mot i årsdebuten.

9 Garca möter klart enklare motstånd nu än vad hon gjort på slutet och kan Björn Goop få fart på 8 Boiling Point!?

          V64-2

          4 Islay Mist Sisu hade ett toppenår ifjol och avslutade det med tre raka segrar varav det sista var seger i Svensk Uppfödningslöpning. Jag tror hon kommer göra ett jättefint lopp i årsdebuten här och kommer sannolikt bli mycket svår att slå. Konkurrenterna har säkerligen stor respekt för stoet!

          6 A Perfect Face gjorde väldigt väl ifrån sig senast med lopp i kroppen och ska bli intressant se vad Björn Goop kan uträtta med henne här.
          Giuseppe Lubrano är väldigt bra på att få till ett starkt psyke på sina hästar och det har han verkat lyckats väl tillsammans med 2 Al's Boozy Suzy som inledde karriären i januari med två enkla spetssegrar. Tycker treåringen inlett karriären väldigt lovande och blir spännande se här igen efter varit ifrån sedan 6 mars.

                      V64-3

                      En 3 Mellby Jinx i form är med stor sannolikt den klart bästa hästen i det här fältet. Nu återkommer han efter vintervila och ser ut att ha läge för ledningen direkt. Därifrån kommer han säkerligen visa löpglädje och det blir inte lätt för konkurrenterna att besegra honom. Jag tror han duger långt direkt i årsdebuten och singelstreckar!

                      Den som är främst emot är givetvis 7 Mellby Joker som har klart bättre dagsform och nu testas barfota bak den här gången. Han har framförallt visat väldigt fin styrka vid sina segrar och Robert Bergh kommer så klart ge favoriten en match!
                      Stall Lövgrens hästar går väldigt bra för dagen och 8 Larry Wood har sett riktigt fin ut i två senaste starterna. Behöver givetvis lite flax härifrån men han går väldigt fort under slutvarvet
                      .

                             V64-4

                             • Jag imponerades nästan av hur 4 Indy Lane såg ut senast i sjuåringens blott 18:e start i karriären. 
                              Han har kämpat sig tillbaka mycket starkt och efter att ha fått ett välbehövligt comeback-lopp näst senast så kunde han i förra starten vinna enkelt från ledningen. Liksom senast sitter Jorma Kontio upp här igen och är valacken minst lika bra här ska han leda runt om. 

                             8 Västerbo Lexington väntar man sig mer av den här gången och 2 Grinnebys Orion har verkligen varit överraskande bra länge nu! 1 Zinco Jet är även en av de bättre och kommer knappast sitta fast härifrån.

                                      V64-5

                                      7 Mister Hercules var bland fjolårets utropstecken och 7 segrar på 10 starter vittnade om vilken storstjärna det här kan bli. Han kommer så klart bli hästen att slå även här trots årsdebut och spår 7 bakom bilen.
                                      1 Hector Sisu
                                      känns spännande från det här läget och får som sämst rygg ledaren. Han kommer garanterat få chansen i loppet.

                                      9 Hat Trick tar resan över till Sverige från Frode Hamre och jag räknar med att han kommer i ordningställd. INlett året med fem segrar på sju starter och nu får Björn Goop sitta upp! Givetvis ute mot det tuffaste han ställts mot här, men det är en självklar häst på kupongen vid gardering av Mister Hercules.

                                      12 Hemisphere är egentligen lite bortlottad men gjorde en urstak insats i årsdebuten senast! Vågar inte lämna honom utanför, läget till trots...

                                            V64-6

                                            7 Eagle Eye Sherry är tillbaka och ska så klart bli kul att återse. Loppet överlag här håller väldigt fin klass men jag går på en!

                                            2 Barbro Kronos har fått lopp i kroppen och årsdebuten blev klart godkänd för henne. Härifrån förväntar jag mig att hon gör upp om det och när hon inte ens blir favorit i loppet väljer jag att gå på henne i avslutningen.  

                                            Dela inlägg

                                            Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                            Bästa spelbolaget för travodds

                                            Bet365

                                            Bäst på fasta odds
                                            • Världens största spelsajt
                                            • Egna fasta travodds
                                            • Bra välkomsterbjudande
                                            • Inget poolspel
                                            Välkomstbonus
                                            1250 SEK i spelkrediter
                                            Hämta bonus Besök hemsidan

                                            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                            Sammanfattning

                                            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                            Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                            Läs hela recensionen

                                            Fler aktuella travtips

                                            Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

                                            Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

                                            Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

                                            Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

                                            Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips