V64: Inleder och avslutar med spik » 25 feb. | Martin - Travstugan.se

V64: Inleder och avslutar med spik

Från Skaraslätten körs veckans första V64-omgång. Vi inleder och avslutar med klar spik.

V64-1

  • Axevalla-profilen och stjärnan, 6 Southwind Feji, är tillbaka och jag tycker uppgiften ser klart intressant ut.

Värst emot är främst 5 Top Yllit men även 7 Great King Wine är värst emot och kan säkert utmana - men stoet är verkligen något över det vanliga och jag tror hon till sist avancerar framåt i det här loppet och leker hem det här. Se och njut bara!

V64-2

Två höjer sig rejält i det här loppet - och det här är ganska enkelt att strecka. Resten är säkert dugliga, men kan inte göra upp om det här.

9 Cash Simoni årsdebuterar och jag tycker det är en mycket kapabel femåring som jag tror kommer få ett fint år. Inte omöjligt det kan bli V75-seger någon gång under 2019. Värst emot är 13 Västerbo Cheers som verkligen är på gång och tar segern när som helst. Sett riktigt fin ut på slutet.

V64-3

Håkan K Persson reser till Axevalla och årsdebuterar 9 Bring Me Love som man ska se upp med direkt här. Har varit ute och kämpat mot betydligt hårdare motstånd och kan slå till här i årsdebuten.
10 Babe Love är hästen att slå, och Thomas Uhrberg ska bara hålla henne i trav då kan hon krossa allt rent av. Dags för första segern på 2,5 år nu?

  • 1 Gateruds Amarula har inlett karriären mycket lovande och har en intressant uppgift här. Erik Berglöf siktar gärna på att leda hela vägen och visst kan det gå med tanke på hur hon sett ut i sina första starter.

V64-4

  • Kvällens klart öppnaste lopp - spara inte på strecken!

7 Whitestripe Maid inledde årets säsong med seger direkt senast - karriärens första! Tycker väl det är han och 6 Mayflower A.T. som är hästarna att slå i loppet.
En kul skräll är 8 Princess of China. Är ännu segerlös, men känns som hon är på gång rejält nu och segern kommer närsomhelst. Ser ut att bli borttappad av spelarna ikväll. Även en felfri 5 Giovetsi kan vara ett kul skrällbud.

V64-5

Det ska bli intressant att åter kolla in 9 Scotch Brodde. Är väl kanske inte i någon toppform men tillhör de klart bättre i loppet och ska kunna duga direkt efter månads vila. Får en fin resa från det här läget och tillsammans med 10 Grace Occagnes är det segerstridare!

7 Cocktail Abb har utvecklats väldigt fint och är i bra slag för dagen. 1 Magic Bråten kan inte klaga på läget - siktar på att leda runt om.

V64-6

Uppgiften kunde inte varit mer passande för 4 Expensive River.
Senast blev det ledning runt om och där sjuåringen tog en efterlängtad seger.
Här ser det ut att bli upprepning på senaste insatsen. Raja Mirchi-sonen laddar framåt och försvarar positionen hela vägen in i mål. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips