V64: Hultqvist-stjärnorna levererar » 22 mars | Martin Engström -…

V64: Hultqvist-stjärnorna levererar

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.

Selmer I.H.

V64-1

Bodens store stjärntränare, Petri Salmela, selar ut två segerbud här i form av främst 8 B.W.L.Ruthless och även 7 Dwight Sisu.
Trots spåret tror jag B.W.L.Ruthless kan bli svårstoppad sista biten och blir klart intressant om han testas barfota för första gången!

10 Felius Felix visade verkligen framfötterna vid senaste Sverige-starten och jag tror knappast att Mauri Jaara åker över till Boden för att äta palt och fika... Det ska köras om det.
14 Wasa Windy
är bättre än prestationerna på slutet. Ska kunna matcha dessa.

V64-2

10 Stålville vann direkt i årsdebuten senast och för andra gången i hästens karriär sitter Ulf Ohlsson upp. Vid senaste styrningen vann ekipaget (maj ifjol) och med årsdebuten i kroppen och Ohlsson åter upp igen känns Stålville som tidigt segerbud i den här omgivningen!

Från start är det 5 Faks Kevin att nå ikapp. Det troliga är att Stefan Johansen kör framåt direkt. Fått två lopp i kroppen efter sin långa frånvaro och gjort det bra i båda insatserna inför det här. Segermogen nu?
9 Guldtopp
årsdebuterar här. Avslutade säsongen ifjol med en stark andraplats på V75. Han ska räknas direkt liksom 11 Romleskaft!

V64-3

Det ser verkligen upplagt ut för 5 Lupin Håleryd med Robert Dunder för att ladda framåt och hålla motekipagen bakom sig hela vägen.
Jag tycker dock 12 Global Tail ska passas direkt som från det här utgångsläget i volten kan avancera framåt direkt. Kommer från en riktigt fin seger senast och verkar hålla toppform för dagen!

Årsdebuterande 10 Mellby Fake behöver troligen något lopp i kroppen, men tyckte hon visade tendenser ifjol som visar att hon kan göra en riktigt fin säsong uppe i norr även i år. Känns klart intressant!
Likaså 6 Mia Sånna som blivit betrodd flera gånger om och kommer från positiv andraplats senast. Känns helt borttappad den här gången.

V64-4

8 Selmer I.H. gör första starten för året och gör det över lång distans. Jag gillade vad jag såg av 3 Falcon W.F. senast som blir betydligt mindre spelad - men att denne ska rå på Selmer I.H. har jag svårt att tro och se.
Selmer I.H. är säkerligen inte i någon toppform, men rejält förberedd och över den här långa distansen ges hästen en perfekt resa hela vägen och avgör utan att förta sig.

Där finns inga direkta hårdingar i loppet som är bra nog att utmana.

V64-5

  • 20 meters tillägg över kort distans är oftast en mycket svår uppgift - men inte för 8 Magnifik Brodde.

Åttaåringen kommer från en storstilad insats på Umåker där han strålade. Jag tror inte han behöver prestera på topp för att kunna vinna ikväll ens. Mika Forss tar sig ut från innerspåret direkt och laddar framåt. Magnifik Brodde bör ha rejält med respekt med sig och ingen kommer kunna utmana över upploppet.

V64-6

Robert Dunder tror jag en del på här med 9 Hamilkar Boko som kan få det väl serverat härifrån. Tyckte insatsen senast visade att han är på väg upp i form igen och här blir han att räkna med. 

Utmanas främst av 6 Mellby Fog som jag tycker gjort bra ifrån sig i stort sett i alla starter den här säsongen (sex stycken). Från det här läget tror jag Roger Nilsson kan placera sig perfekt i fältet och bruka de krafterna som sparades senast. Se upp! 
2 Jo Jo Gunne
med barfotabalans ska bli intressant och Petri Salmela är nog lite smyguppåt den här gången.

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips