V64: Goop med en del chanser » 26 feb. | Martin - Travstugan.se

V64: Goop med en del chanser

Solvalla håller i tisdagens V64-tävlingar, där Björn Goop har en del chanser.

V64-1

Har hästen bara vaknat på rätt sida av boxen, tror jag 1 Nouvelle Avenue kan leda det här runt om. Men det är långt ifrån garanti på att stoet tar sig iväg felfritt - garderingen är given!

11 Vichy Grif är i bra dagsform nu och ska ses med chans trots bakspåret. 6 Tequila Gel har inlett året på bästa sätt med två raka segrar och får 7 Lima Mermaid chansen över upploppsrakan kan hon kliva förbi samtliga!

V64-2

  • Det ska bli intressant att se 7 Master of Trix igen som här gör årsdebut. Felfritt tror jag han duger väldigt långt direkt och är för mig hästen att slå.

8 Orlando kommer från en fin insats senast och stoet ska kunna ses med liten chans återigen. Från bra utgångsläge blir det spännande att se hur 1 Janis Joplin Boko tar sig iväg, och 6 Dontloosemate som vann direkt i debuten är säkerligen redo för en än bättre insats här!

Ett roligt lopp med orutinerade treåringar!

V64-3

Visst är troligen 3 Viking Brodde bäst här, men 4 Dream Cash känns klart intressant och Oskar J Andersson kommer vilja ge Vikingen en match.
Det tror jag Ready Cash-sonen kommer kunna göra också och jag tror det här kan bli en sevärd kamp mellan de båda.

  • Ett starkt lås i omgången!

V64-4

Det här blir inte ens spännande. 3 Hankypanky Rubyred hade en bländande uppvisning senast trots galopp och här tror jag hon åter är numret större än motbuden.

8 Xanthis Delicious är möjligt skrällbud vid gardering, men det här ser klart upplagt ut för Hankypanky-uppvisning återigen.

V64-5

Björn Goop sitter själv upp bakom 3 Ribaude som kommer från en klart godkänd tredjeplats från Åby senast. 
Stallkamraten 4 Obi Degato är tillbaka efter lång frånvaro och ska väl främst räknas på kapaciteten...

9 Dennis de Castella är ett självklart motbud och måstestreck som kommer från en lysande insats senast. Läget här är klart bra nog för att kunna ta sig iväg offensivt i tidigt skede. En tuffing som går hela vägen in i mål.
Långskottet är 12 Tempura!

V64-6

  • Motståndet håller klart hyfsad kvalité, men tycker uppgiften ser helt perfekt ut för 1 Quite Right.

Björn Goop anför det här loppet från start till mål mot en ojämn Ivan Pavlot A.T., återkommande Yieldson och en Expresso Doc med alldeles för svårt utgångsläge.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips