V64: Goop med chanser på Arvika

Fredagens V64-omgång körs från värmländska Arvika över 800 metersbanan. Björn Goop är på plats med flera chanser i omgången och redan i inledningen är han lösningen!

V64-1

Jag tror inledningen blir rätt odramatisk när Björn Goop med sin 6 Zosima Mag tidigt sitter i ledningen från perfekt spår i volten. Jag har respekt för 9 Lovely Star och 2 Åsens Aragon i loppet, men de kommer inte ha mycket att komma till tals med när Goops italienare styr och ställer där framme.
Spik!

  V64-2

  Även i andra avdelningen kan det bli Goop-show.

  Här selar han ut och kör stallets 5 Frodo S. som efter att ha varit ute i stentuffa motstånd, ikväll möter något klart mycket lämpligare.
  Senast var han ute på djupt vatten och gick bra som trea på V75. Ikväll tycker jag det ser väldigt bra ut för seger

  Jag tycker däremot där finns två roliga motbud i 6 Dolorosa Am med lopp i kroppen och även 9 Veritas Grif som trivs på Arvikabanan och eftersom distansen är 2 500 meter kommer André Bood hinna ge Frodo S. en match där framme!

      V64-3

      Stoloppet får anses vara kvällens mest öppna batalj - här krävs det streck.

      9 Mellby Hawaii med Björn Goop ska väl kunna räknas lite mer nu med två lopp i kroppen, men fyraåringen är knappast något att luta sig mot.

      4 Alexia Marshall känns spännande utifrån det här fina läget bakom bilen och 7 Sorella Rick kan betydligt bättre än vad sexåringen visat i år. Vann fyra av sex starter ifjol som femåring och inte riktigt fått det att lossna i år.

        V64-4

        Stall Bergh har gett 1 Moneykeeper tre lopp i kroppen. Valacken har väl gått helt okej men inte varit särskilt övertygande. Ikväll är det däremot perfekt läge jämfört med de tre starterna och det är väl lite upp till bevis ikväll.

        4 Milord återkommer efter lite välbehövlig vila och ska tas med stor respekt direkt. Sjuåringen har haft en riktigt fin säsong hitintills och visade toppform under våren!
        11 Nisse Sånna
        är mer stark än snabb och när väl femåringen avancerar kommer det bita på väldigt bra.

          V64-5

          • 14 Komnes Bork var imponerande senast och kommer sannerligen inte bli enkel att tampas mot här. 
           Jag väljer däremot att spika motbudet.

          2 Fröyu Birk har haft en strålande start på säsongen med tre övertygande segrar. Insatsen senast såg barnsligt enkel ut och visst tror Anders Lundström Wolden på chans ikväll igen.
          Fröyu Birk har inte varit närheten av samma tider som Komnes Bork, men har samtidigt 40 meters försprång ikväll och det är inte helt enkelt att ta in meter på Arvikas oval. Jag tror Fröyu Birk håller undan till fjärde raka segern!

             V64-6

             • Hyfsad klass på Arvikas Jubileumslopp!

             Förstabudet är 9 Baron Gift som återigen kommer göra ett riktigt starkt lopp. Klassen på kvällens konkurrenter är inte alls lika stark som det han varit ute mot det här året.

             1 Chianti fick äntligen besöka vinnarcirkeln senast igen efter lång segertorka. Kommer behöva ta sig ut i andraspår i tidigt skede och väl sedan ska han väl kunna utmana.
             2 Donatomite
             såg fin ut i sitt kvallopp för Paw Mahony senast och åttaåringen tillhör bland de bättre här.

             5 M.T.Insider har ingen riktig segermotivation längre, men jag tyckerändå han ska passas. Tar garanterat hand om ledningen och det är knappast några stentuffa konkurrenter han möter här.
             Jag tycker M.T.Insider är minst lika bra som de betrodda och visst kan han slå till!

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

             V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

             Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

             Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

             Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

             Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

             Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips