V64: Goop dominerar på hemmabanan » 9 dec. | Martin - Travstugan.se

V64: Goop dominerar på hemmabanan

Färjestad sätter igång V64-veckan. Och väl på hemmabanan är Björn Goop och dominerar.

V64-1

Han gladde mig väldigt senast, den urstarke 8 Ready Ribb, som V75-spik.

Den här gången sitter "pappa" Björn Goop upp igen och visst är det ett bra lopp med några starka motbud - men slår Ready Ribb gör de inte. I nuvarande form är han för bra i det här loppet.

V64-2

11 Ra Tore står så klart ut något i det här sällskapet. Kan vara rent av överlägsen, men jag tycker det är ett "läskigt" lopp och där förekommer viss galopprisk.

6 Pelle Prins kan bättre än vad han levererat det här året och det gäller för 5 Tåga Wiktor att han kommer iväg härifrån. Då kan det bli mycket intressant att se hur han hävdar sig här.

V64-3

  • 5 N.Y.Coeurdesoleil behöver knappast någon genomkörare utan vann direkt i comebacken senast. Ska bli väldigt intressant att se här åter.

2 Jula Extreme är givet motbud liksom 9 Trust Boom Bay. 10 Global Skipper har sannerligen haft stolpe ut under säsongen och är värd en seger!

V64-4

  • Med loppet i kroppen kan 6 Rolex Broline vara segerredo här igen. Men det kommer krävas grovjobb.

Jag tror nämligen Oskar J Andersson bakom 2 Dardanos laddar iväg direkt. Har svikit något på slutet, men normalt ska han segerstrida från det här utgångsläget över korta distansen. Och snacka om att 3 Speedy Jay Vicane är värd en seger...!

V64-5

Givetvis är 10 I Love Paris av en annan hårdhet än övriga stona här. Men tillägget är inte enkelt och jag tycker 4 Vikens Fingerprint ser riktigt fin ut. Viss galopprisk härifrån så klart, men kommer hon bara till sin rätt är hon inte så tokig! 
Annan från start jag fastnar lite för är 2 Even Smaller Plum.

Från andra tillägget kan 7 Diva Deo vara en överraskning 

V64-6

Visst kan det bli lite intressant av det här loppet, nu när 11 Gazza B.R. lottades till bakspåret. 
Men slutligen tror jag inte ens det rår på fyraåringen. Jag tror talangen här tar femte raka segern.

Med tanke på hur han levererat känns det närmast hopplöst att försöka spela emot.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips