V64: Frostig avslutning på Axevalla? » 12 mars | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • V64: Frostig avslutning på Axevalla?

V64: Frostig avslutning på Axevalla?

Ikväll ånjuter vi V64-tävlingarna från Axevalla. Kan det bli en frostig seger i avslutningen!?

V64-1

Veijo Heiskanen har flera intressanta till start under kvällen på Axevalla. Den mest intressanta startar direkt i V64-1.
7 Zizou
gör debut i Sverige och den italienske fyraåringen kommer väl förberedd.
Lyckas Zizou visa upp samma fartresurs här, eller åtminstone i närheten av det, som i hemlandet, tror jag det till sist blir en enkel match.

V64-2

Femtonhästarsfält där jag tycker tre hästar utmärker sig. Förstahästen är 9 Canarsie, som är van vid lite tuffa sällskap än det här och från springspår från tillägget laddar Henna Halme framåt direkt. Klart bästa hästen i fältet.

1 Magic Heart ser ut att ha passande uppgift för att leda loppet runt om och är den att hinna ikapp. 12 Emmylou gick bra på Solvalla senast och kommer svepa förbi majoriteten av det här fältet.

V64-3

12 Børge är tillbaka på banan igen och regidebuterar för Lars Järpedal. Danska kriterietrean har kapacitet för större lopp än det här och levererar han i närheten av vad han kan, så är det garanterat seger. Men det är mycket om...
4 Rocky Bear
är annan som nyligen bytt regi och gått riktigt bra för Håkan E Johansson.  Han är klart värst emot.

Ett skrällbud i fältet är 10 Puisseguin som jag tyckte avslutade riktigt vasst som trea senast. Nu är det långt upplopp som gäller och stoet verkar vara i fin dagsform.  Se upp!

V64-4

2 Barista Oak är fortsatt segerlös efter fyra starter. Gjorde det fullt okej senast som trea, men är en av flera med chans i det här sällskapet.
7 Brainy
lär troligen köras offensivt direkt. Fått två lopp i kroppen och reser över till Sverige i angeläget ärende. Håller han sig i trav är det troligen bästa hästen i fältet.

Från bak i kön hittar vi 11 Warpaint som varit riktigt fin i två senaste starterna som resulterat i seger. 9 Ladybluechip går bäst i ledning vilket knappast är på tal om härifrån. Men det är ett av de tidiga strecken i loppet - som jag tycker man ska gardera på!

V64-5

Vi välkomnar tillbaka tuffingen 9 Mack Dragan som är loppets klara segerbud direkt i årsdebuten. Kan givetvis runda allt direkt, men jag tycker där framförallt finns två motbud att se upp med.

1 Bag's Simoni är loppets ledare och kan försvara positionen hela vägen in i mål. Har nu två välbehövliga lopp  kroppen efter sitt uppehåll. 

Även 4 Cantona Mearas har jag stor respekt för, som är härdad i tuffa sällskap och trivs över just den här distansen. 
Hur är statusen på 6 Viking's Topline egentligen? Varit något svagare på slutet, men ska kunna utmana om segern här om han bara är på hugget igen.

V64-6

Hemmatränade 5 Elegant Frost är min förstahäst i fältet som förhoppningsvis åter utrustas med jänkarvagn. Är han i närheten av insatsen senast på hemmabanan, blir det ny etta i raden.
Med värsta motståndet från bakspår över den korta distansen, tror jag det här är en uppgift som ser klart lämpad ut för Elegant Frost.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips