V64: Förväntar mig klara segrar » 7 jan. | Martin - Travstugan.se

V64: Förväntar mig klara segrar

Från Värmland hämtar vi veckans första V64-omgång. Hemmahästen bör avsluta omgången - och inledningen är upplagd för en viking.

V64-1

  • Anders Svanstedt kör sin bästa chans direkt i V64-inledningen. Rundar allt!

Jag förväntar mig en stark 11 Viking's Topline. Tycker kvällens motstånd känns klart överkomligt och singlar man inte krävs det en hel del streck då det är ett klart ojämnt fält.
Viking's Topline är klart bästa hästen och jag tycker han ska kunna ta ner det här fältet ganska enkelt. Faktiskt.

V64-2

6 ST No More War övertygade senast och det var klart överraskande att se. Verkar vara i ordning för dagen och även fast distansen är litet frågetecken den här gången, är det självklart att plita i ekipaget tidigt!

7 Moneykeeper närmar sig segern och verkar gå bättre över de lite längre distanserna som det är ikväll.
10 Samaras K.M.E. är nog för mig den bästa hästen i fältet. Höll trots allt bra mot en klart starkare motståndare senast och ingen i det här fältet är av samma klass som motståndaren därifrån. Ska först lösa sig härifrån, men sedan tror jag Svanstedt avancerar fram! 

4 Livi Money Maker är ännu segerlös i karriären, men haft en förbannat otur och gjort det bra i majoriteten av sina lopp. Det vore på sin plats att det lossnar här.

V64-3

4 Linguini svarade för en fin insats senast på hemmabanan senast och hade det inte varit för spåret här, hade hon möjligen kunnat vara spikförslag.
Spår 4 i volten är allt annat än säkert och jag säkrar upp med att gardera...

7 Win It Launcher och 9 What A Creation är främsta motbuden och löser det sig från läget är 8 Fantastica värd att se upp för.

V64-4

2 Hercules Boko fick bästa möjliga läget för att tidigt fronta och inte släppa någon förbi sig. Det kan mycket vääl bli så, men tycker han blir väl stor favorit!

10 White Bobbysock åter lottad till bakspår, men även fast det inte blivit någon seger i två senaste har han visat formbesked. Jag tror han förr eller senare tar ner allt.
1 Vien Ici siktar in sig på rygg ledaren och får en perfekt resa hela vägen. 

V64-5

3 Raijin Face kom tillbaka start under slutet av fjolåret efter varit ifrån ett år. Seger i comebacken och godkänd femteplats senast på V75.
Likt då tror jag Carl Johan Jepson skickar iväg honom direkt och den här gången rår ingen på Raijin Face. Spets och slut.

Och spikvalet blev betydligt enklare eftersom Better Boss ströks.

V64-6

Det blev inte riktigt som det var tänkt för 6 Super Photo Bood på V75 senast. Galoppen förstörde allt och det blev aldrig något lopp för honom. Nu sitter åter André Bood upp och förhoppningen är en repris av segern näst senast - som togs på just Färjestad!

4 Bobbery gjorde en lysande prestation senast och ute i banan spurtar 11 Xanthis Amazing!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips