V64: Fin måndagsomgång på Mantorp!

Mantorp får fart på veckan och gör det med en jättefin V64-omgång! Stall Stenströmer är på plats med segerbud och i slutet är italienaren lösningen. Andel i systemet hittar du här!

V64-1

3 Under Armour besöker Mantorp och kan göra det genom att besöka vinnarcirkeln rent av. Jag tycker han står väldigt bra inne i loppet härifrån och nu har han även fått ett välbehövligt lopp i kroppen. Han är oerhört stark av sig och trivs över att starta över längre distanser som nu är fallet här.

5 Hindenburg Am är en spännande som väl blandat och gett litegrann på sistone. Vid segern för tre starter sedan fick man verkligen se vilken klass han besitter. Senast gick han sylvasst sista biten och jag skulle tro att Markus B Svedberg siktar in att göra något liknande här.
9 Cobbys Nana
får springa barfota runt om den här gången och förstärks med Björn Goop. Fått ett lopp i kroppen efter två månaders uppehåll och stoet kommer bita ifrån riktigt starkt ute i spåren när hon sätter in attacken.

1 Final Whistle var ute i tufft V75-lopp senast. Från spår 8 i volten hamnade hon pyrt till direkt. Över slutvarvet satt hon sist invändigt och där Mattias Djuse med 300 meter kvar backade sig ut för att attackera i tredjespår. Final Whistle gick vad hon kunde och gjorde det väldigt bra över upploppsrakan. 

  V64-2

  Med ett framspår hade segerchansen varit väldigt stark för 9 Holeinone Pepper. Treåringen kunde tidigt köras mot ledningen senast och lämnade konkurrenterna en bit efter sig över upploppsrakan. Nu är det bakspår vilket knappast är något plus. Efter insatsen senast ska man dock ha med sig att valacken är i toppform nu!

  Annan i toppform är 3 Yes Sun som senast på Vaggeryd vann överlägset. Per Gunnar Karlsson känner hästen utan och innan och kör givetvis ut med optimism med tanke på senaste prestationen. 1 Broadway Frazer kommer göra allt för att nyttja innerspåret. Nu sätts jänkarvagnen på igen och han har tidigare visat att han är startsnabb. Kan leda det här länge.

    V64-3

    6 Brandy Flame är dessvärre inget att lita på riktigt i dagsläget. Stoet sjabblade bort sig senast och innan det har hon i två starter varit rent av svag. För fyra starter sedan tog hon sig till ledningen och vann enkelt, så visst; Skulle hon vara sitt rätta jag kan hon leda det här loppet hela vägen runt.

    9 Isan gillar jag trots bakspår över korta distansen. Stoet är mer åt det starkare hållet så jag hoppas Hans Crebas kör framåt tidigt och tar gärna utvändigt ledaren. 3 Nille Sånna såg väldigt bra ut på Jägersro senast, en slags nästagångare, och ikväll får Stefan Persson sitta upp!

        V64-4

        • Ulf Stenströmers stall går väldigt bra för dagen och så även här kommer stallet prestera på topp!

        5 Stella Nova Race reser till Mantorp med två raka segrar där hon i tidigt skede tagit hand om ledningen och vunnit enkelt. Även i Hallgrens Stolopp ser hon ut att nå positionen och med värsta konkurrenten utvändigt om sig, ser det bäddat ut för ledning runt om för Stella Nova Race.
        Hon vinner!

         V64-5

         6 Mill Cava har haft ett riktigt fint år med fyra segrar på sju starter. I hennes två senaste starter har dock inledande galopp förstört segerchansen och där hon hämtat upp detta så gott hon kunnat. Nu får hon skor bak på hovarna och felfri tror jag hon kommer bli mycket svår att slå.

         Motbudet är 1 Genta Oh Ja som nu fått två genomkörare i kroppen och även 9 Platinum Tile som visade finfin form senast i överlägsen seger. 

           V64-6

           • Mantorpsloppet avslutar kvällen

           Björn Goop får testa på italienaren 2 Zinko Top som nu fått några insatser i kroppen på svensk mark. Sexåringen har varit ute i tuffa motstånd och kvällens konkurrenter ser klart mer överkomligt ut. Från spår 2 över kort distans talar mycket för att hingsten är segermogen ikväll. Senast startade han på V86 från spår 8 där kusken satte sig sist direkt och valde sedan över sista halvvarvet att ta sig ut i tredjespår. In över upploppet drogs tussarna och Zinko Top gick väldigt bra!

           Jag går på honom den här gången i ett jämnt Mantorpsloppet!

           Bästa spelbolaget för travodds

           Bet365

           • Världens största spelsajt
           • Egna fasta travodds
           • Bra välkomsterbjudande
           • Inget poolspel
           Välkomstbonus
           1250 SEK i spelkrediter
           Hämta bonus Besök hemsidan

           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

           Sammanfattning

           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

           Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

           Läs hela recensionen

           Fler aktuella travtips

           V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

           Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

           Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

           Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

           Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

           Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

           V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

           Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

           Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips