V64 Färjestad 11 juni

Värmland och Färjestadtravet bjuder på V64-kvällen! Hemmastjärnan Björn Goop blir att räkna med.
Det är jackpot och jag försöker chansa hem utdelningen!

V64-1

Jag gillar verkligen 5 Categorical som kan bli en riktig topphäst hos Jonas Moberg. Insatsen senast var av bästa sort och hästen verkar vara i toppform för dagen!
6 He's Marvelous har lite bättre läge och kan mycket väl köras mot ledning direkt. Varit ifrån ett tag, men väl förberedd och når Björn Goop ledningen kan det bli spets och slut.

7 Capitol Hill går iväg från 20 meters tillägg och är så klart den bäste i fältet. Men når han fram? Det blir nog svårt, men så pass grundkapabel och bra att jag inte vågar lämna honom utanför.

V64-2

3 Barbara L.Hanover har läget till sin fördel och insatsen senast för fram henne rejält i form. 2 Raise Broline möter möjligen lite för bra motstånd här, men intressant med spår 2 och med Kim Eriksson upp.
7 Schatzi Fayline får stå för grovjobbet och jag förväntar mig en vassare insats av 5 Bravivivisimo den här gången!

V64-3

Snabblopp där 7 Mr Lindy kommer hit med Sweden Cup-insats i kroppen. Var okej men inte mer där men går ju ner rejält i klass den här gången. Inte helt omöjligt att ekipaget trots läge långt ut på vingen når ledningen. Då får de andra vara bra.
3 Dizzy Broad har spår invändigt om och kommer göra vad hon kan för att hålla ut Mr Lindy. Blir det lite väl hård körning där framme mellan de två är 9 Dollar Access tidig.
Är där någon som även kommer fixa tempo på loppet är det 4 Know Hanover.

V64-4

10 Bottnas Easy Cash tror jag kan få en mycket fin säsong och för mig är det en häst som höjer sig lite över mängden här. Om han bara fungerar, vill säga... Jag hoppas på att han gör det ikväll och tror även mycket på kusken Jonna Träskvik som sköter om Bottnas Easy Cash och känner hästen utan och innan.

Ta er bara iväg i starten så står jag redo med segerbuketten i vinnarcirkeln...!

V64-5

9 Glenn Boko mötte en rätt hyfsat Volnik du Kras senast, om man säger så...! Såg riktigt fin ut mot slutet dä roch visade att nästa gång är det segerdags. Och det är nu mot ett bra motstånd, men en Glenn som är i ordning.

Jag tycker inte främsta motbuden är i jättebra form för dagen likt Glenn Boko och Björn Goop har en perfekt vinstchans.

V64-6

Stayerloppet är lite av omgångens roligaste lopp då det både är vidöppet och innehåller flera intressanta hästar.
5 Don Corleone Trot
är van vid betydligt tuffare motsåtnd än det här och normalt borde han bli svårslagen här och där segernollan spricker den här säsongen. 9 Champion Chip trivs bäst över längre distanser vilket det är dags för nu och räknas tidigt.
6 Cuarto Käbb placerar sig fint i andraspår tidigt av loppet och har bland loppets bästa spurtresurser i sig. Kan mycket väl bli svårfångad mot slutet...

Ett givet och tidigt streck är 3 Eraja Jaam som jag tror kommer bli underskattad av spelarna här.
12 Denco's Moon Kilab hade ett mycket fint fjolår och gör här årsdebut. Tycker stall Zukanovic går bra för dagen och hästarna brukar alltid vara i ordning direkt. En annan kul smällkaramell i slutet är 14 Chip Line.

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Färjestad sätter igång V64-veckan. Och väl på hemmabanan är Björn Goop och dominerar. V64-1 Han gladde mig väldigt senast, den urstarke 8 Ready ... Läs travtips