V64-Express: Stenhård inledning med lönsam avslutning

V64 Express-fredagen körs från Romme och Visby och jag drar till med en stenhård inledning och hamrar i två spikar. Det kan ge oss en lönsam avslutning!

🔨 SPIKEN

V64-1

3 Caramelle T.T. kommer ge det ett försök från bra läge, men jag tror ändå att 8 Zinfandel reder ut det här. Han är i jättefin form för dagen och läget till trots så tror jag chansen är stor att han sitter i ledningen. Hästen är väldigt startsnabb vilket flera av de invändiga inte är, och Stefan Persson kommer definitivt köra vad som går från start. 
Zinfandel såg jättefin ut senast och ska ses med god chans även den här gången och jag spikar i inledningen!

V64-2

1 Beacon Kronos blir jättehårt betrodd och det är ingen självklarhet. Han är sjabbelmästaren själv och har förmodligen hoppat bort flera segrar på slutet. Spår 1 här kan både vara bra och dåligt. Antingen stressar det upp honom och aktionen eller så får det honom fokuserad att bestämma hela vägen runt om.
Det låter ändå hoppfullt från stall Redén och dagsformen är väldigt bra. 2 Falcon Am är farlig bakom, som äntligen fått ett bra läge, men Beacon Kronos är den som höjer sig i det här loppet!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-3

12 Arwen As stred tappert senast och föll trots allt med flaggan i topp. Han är väldigt speedig av sig och kan svepa ner allt till slut här. Klar förstahäst. 11 End of The Line blir garanterat bortglömd av de flesta, men gjort det väldigt bra i skymundan i sina två senaste starter tycker jag och den här gången sitter tränare Thomas Jonsson upp.
5 Marjons Glory
har fått två lopp i kroppen efter sitt långa uppehåll. Står väldigt bra till på startvolten den här gången och den här gången rycks skorna runt om!

V64-4

1 Baroncini Jet gick väl okej på V75 senast och är lite på gång nu. Det troliga i det här loppet är att han tar efterlängtad seger, men det finns för många roliga skrällbud bakom för att jag ska spika...
6 Again Kronos
med genomkörare i kroppen och springspår nu är väl givet att laddas med vad som går. 8 Kainai Goj tror jag i grunden är loppets bästa häst och gör intressant debut för Mattias Djuse. Kan få en perfekt smygare härifrån och susa förbi allt sista biten.
3 Testa di Cavolo är loppets starkaste häst. Svår att lyckas med numera, men de dagar han har psyket på plats är han riktigt bra för klassen.

V64-5

Stefan Persson kan ta dubbelseger med Ola Samuelsson-tränat och kör här 7 Lucifer Sam i absolut toppform. Gått jättebra i sina tre senaste starter och framförallt på Solvalla senast gillade jag vad jag såg. Han är den mycket troliga vinnaren här. 1 Nadal Coger från ett perfekt innerspår är den jag har mest respekt för bakom och som jag låser loppet med! Varning även för 4 Cojito med loppet i kroppen som sannerligen är härdad mot tufft motstånd.

V64-6

Jag tycker avslutningen ser riktigt rolig ut och även fast starthästarna är starka segerbud så streckar jag på. Jag tror det verkligen kan smälla till!

10 Rally Inge bör sluta långt framme i det här sällskapet tycker jag, och 1 Round Cube i felfritt kommer svara för en jättestark insats. 6 Jacara du Pont känns lite som en joker i sin återkomst. Visat i sina tre senaste starter hur högkapabel han är. Oviss dagsform, men är han närheten av lika bra här som tidigare, slutar han långt framme.
Skrällbudet är 9 Zorro Kronos som skrällt i liknande uppgift förr!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips