V64 Express: Kongen rundar allt

Helgen inleds som alltid med V64 Express och denna fredag från Arvika/Bergsåker!
Kongen spikas och rundar allt!

🔨 SPIKARNA

V64-2

10 Garli Kongen hade framförallt ett mycket starkt fjolår med 9 segrar på 15 starter. Årets säsong har inte varit fullt lika framgångsrik men han har ju samtidigt mött tuffare konkurrenter.

Senast på Årjäng visade han sitt rätta jag och intrycket var väldigt bra! Jag tror han är på gång på riktigt nu igen och här tycker jag han har en god chans att runda fältet!

V64-4

Med en genomkörare i kroppen litar jag på en betydligt bättre 10 Gazza B.R. den här gången! Björn Goop låter hästen dessutom springa barfota runt om nu istället för med skor, och från innerspåret kommer det strula för 1 Ikaros di Quattro.

Detta gynnar Gazza B.R. och jag tror han är segermogen den här gången i ett annars ganska beskedligt motstånd...!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Oerhört lurig inledning från Bergsåker och det gäller att inte vara snål med strecken.
10 Bastian Boom
och 13 Dollar Hornline är de som främst intresserar mig, men 6 Russel Square med ett lopp i kroppen efter uppehåll kommer ge dessa två en kamp då stoet har 20 meters "försprång".

12 Listas Thaitanic är väldigt tidig och som står perfekt inne i loppet. Positiv som trea senast och att hon åter kan springa barfota runt om är bra! 11 Mellby Granat är en av de bättre i startfältet och att han får springa barfota runt om den här gången är ett klart plus!

V64-2

V64-3 är uttagningslopp till dam-SM och den som sitter lite i "pole position" är Lisa Giljam med 5 Secret Celebration. Ekipaget stormtrivs tillsammans och vid de fyra gångerna som Giljam kört fyraåringen har de vunnit tre av dessa.

8 Brunello Hall var överraskande stark näst senast på Solvalla i tufft sällskap och fick senast springa med skor bak. Nu dras skorna igen som vid Solvalla-starten.
12 Google Sisu
är en stark sexåring som är främsta utmanaren till Secret Celebration. Sexåringen är mer stark än snabb så även fast läget är utmanande så är det ändå något som valacken kommer hantera för att segerstrida till slut.

V64-5

Jörgen Westholm kommer garanterat kräva lite mer av 4 Roll Control nu med två lopp i kroppen, men det är knappast ett spikförslag då hästarna från 40 meterstillägget är att räkna med rejält!

6 Underbaråsofin sjabblade visserligen lite senast i comebacken men behövde mest den genomköraren och ska räknas tidigt nu.
10 Denali Doc
är anmäld barfota runt om och även hon har fått en genomkörare efter uppehåll. Visade inte mycket prov på kapacitet ifjol som treåring, men varit riktigt bra tidigare i våras!

12 Money Smile är en tuffing och att han nu ska gå med skor på alla hovarna är inget minus i hans fall. Kommer runda de flesta här.

V64-6

Arvikas Jubileumslopp med 175 000 kronor i förstapris avslutar kvällen!

9 Lucifer Lane är den som sticker ut men som har en väldigt utmanande uppgift framför sig. Att gå iväg härifrån på Arvikas oval är sannerligen ingen lek - men vad som är till hans fördel är att motståndet inte är det svettigaste direkt... 
8 Floris Baldwin
var fullt godkänd i Sweden Cup och visade sen toppform senast. Kristian Malmin har tioåringen där han vill ha honom igen och är främsta konkurrenten!

7 Iggy B.R. har haft svårt att få till det på ett tag men samtidigt varit ute och kämpat på kolstybben under vintern. Nu med två lopp innanför västen uppe i Norden ska han bli spännande den här gången. Jag tror även Björn Goop vill se sexåringen prestera lite bättre den här gången!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips