V64 Eskilstuna 16 april

V64-veckan drar igång från Eskilstuna ikväll.
Där finns klar risk för låg utdelning och favoritomgång - men jag ska göra mitt bästa!

V64-1

Snabblopp över två tillägg kan möjligen göra det öppet - men där finns hästar som klart höjer sig över mängden.
Spurtstarka 6 Thorn Bird och 8 Cut Him Some Slack är främsta segerbuden, men det ska kul att se årsdebuterande 9 Klöver All Over igen. Denne trivs främst i ledning, vilket det knappast kommer bli nu, men det låter optimistiskt från stallet. I det här sällskapet ska hästen kunna blanda sig i striden.

V64-2

Jag tycker intrycken i två senaste starterna varit riktigt bra och det borde resultera i seger för 2 Such A Knight när som helst. Det är dock ett rätt öppet lopp det här och det krävs en del streck!
Även fast motståndet inte sa så mycket senast för 7 Misty Marke, där han vann, så kan han likväl slå till här med när övriga satt fart på loppet. En solklar skräll! 11 Sambuco verkar trivas för Per Lennartsson och 6 Lexington Hall med årsdebuten överstökad och perfekt läge i volten gör det bäddat för att denne ska kunna segerstrida hela vägen.

V64-3

Unghästar gör upp i kvällens mest öppna lopp. Helgardering känns klart befogat i ett lopp där inga direkt höjer sig över resten.

5 Up North tog debutsegern i karriärens andra start senast och körs åter av Torbjörn Jansson. 6 Arctic Carl imponerade senast där hästen lyckades vinna trots galopp längs vägen.
10 Running Like Hell går iväg från fint smygläge och karriärens start har varit positiv även för Running Like Hell. Den roligaste skrällen och outsidern i loppet.

V64-4

5 Swift Success gjorde det riktigt bra direkt i comebacken senast. Med det loppet i kroppen är hon än vassare inför kvällens start. Med skicklige Oskar J Andersson frontar ekipaget tidigt och sitter där hela vägen.
Skulle det möjligen inte bli så, är jag inte orolig för det. Motståndet är inget som skrämmer och Swift Success är den enda med befogad form!

V64-5

Det var klart imponerande att kolla in 9 Bear Abiba senast som fullkomligt lekte med motståndet på Solvalla. Kan bara vara bäst här med och runda fältet i lekande stil.
10 Bambi Rozz har jag respekt för som håller riktigt vass form för dagen. 8 Mellby Exotic har mer eller mindre hela karriären kämpat med svåra utgångslägen och likaså ikväll. Med herr Jansson upp ska det dock bli kul att följa henne här - liksom regidebuterande 1 Dreamlady Glatigne.

V64-6

4 Magic Gwin gjorde det trots allt bra i årsdebuten och såg helt enkelt ut att behöva den genomköraren i kroppen. Ikväll är motståndet lite enklare och med lopp i kroppen förväntar jag mig en vass insats ikväll.
Hästen kommer givetvis bli kvällens stora favorit, men jag har mycket svårt att se något annat än seger.

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för Bergsåker igen med skräckblandad förtjusning, min hemmabana men skotten brukar tyvärr inte gå stolpe in utan stolpe ut. V86 har blivit ett ... Läs travtips

Dags för ännu en V86-omgång. Världens bästa spel ser åter intressant ut och håller även mycket god klass!V86-1Snabblopp där 2 From The Mine blir ... Läs travtips

V86 Bergsåker/SolvallaStart: 20.30 Missa inte att säkra din andel på 181:-(Emelis Combo bygger på en spik och 4 hästar i resterande ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips