V64 Eskilstuna 12 februari

Kvällen från Eskilstuna innehåller två starka segerbud i avslutningen som bara vinner. Därtill har vi öppet amatörlopp och ovisst montélopp. 

V64-1

2 Wake Up America svarade för ett riktigt fint lopp näst senast och räknas främst i det här loppet. Senast gick hästen i mål med alla krafter sparade och kommer han bara iväg härifrån kan han bli svår att strida mot.
3 Mon Etoile startar med toppform men litet frågetecken för voltstart den här gången. 1 Remember Rivner kan troligen inte försvara innerspåret, men garanteras fin resa härifrån hela vägen. Hittar han ut, är det en utmanare.

Respekt för de från tillägg som är av ett hårdare slag, men formmässigt iskalla för dagen.

V64-2

9 Swimming Pool gör intressant debut i monté. Klart bästa hästen i fältet, med bästa ryttarinnan, men monté är ett osäkert kort för hästen och det är inget spikförslag.
1 Relation var mycket fin vid segern senast och kommer göra det svårt för favoriten hela vägen. 4 Quota var godkänd i samma lopp och en kul skräll i montéloppet är 7 Eyeore Bear som haft en del stolpe ut på slutet, men alltid slutat bland de främre. Inte omöjligt han kan skrälla här.

V64-3

Hade man bara blivit lovad att 6 Sigel Garline löst starten hade det varit givna segerbudet. Klart bästa hästen som felfritt blir svårslagen, men det är ett högst osäkert kort. 11 Chip n'Joy kommer köras offensivt då hästen kapacitetmässigt tillsammans med Sigel Garline är något bättre än övriga och gjorde det bra på V75 senast. 
7 Coktail Bri har inlett året bra med tre fina lopp där senaste blev seger. Formen kan slå klassen! 

V64-4

4 Pazcal har loppet lite i sin hand. Kommer han iväg och når ledningen kan det här loppet vara över. Men jag är inte helt övertygad, då det här amatörloppet ser ut att kunna bli fartfyllt. 
9 Rally Frans blir farlig sista biten och gynnas rejält om farten varit lite för hög där framme. Sjuåringen 5 Fast Cash S.F. får Niclas Benzon upp vilket är högst intressant! 

V64-5

12 Stoneisle Ocean har verkligen trivts som fisken i vattnet i Sverige och motståndet den här gången ser högst passande ut. Sista halvvarvet senast var imponerande att kolla in och i nuvarande slag ska där mycket till för att hästen förlorar mot detta gänget.
Borde kunna runda och ta ännu en klar seger här. Hyvää Suomi!

V64-6

Ja, jag avslutar omgången med två raka singelstreck. Här håller jag 7 Athos Race som klart bästa hästen. Åke Lindblom kommer vara tidigt offensiv och hästen, som är van vid tuffare motstånd, blir om ledningen nås svårslagen. 1 Puketorps Julius kommer göra vad han kan för att svara ut Athos Race, men på ren styrka tror jag ändå Åke Lindbloms femåring vinner det här oavsett position.
Intrycket på sistone har väl inte varit det bästa, men nu har Athos Race vaknat på rätt sida!

Lycka till,
Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips