V64: Engström levererar spiken!

V64: Engström levererar spiken!

Igår blev det bra utdelning från Halmstad. Vi nådde fem rätt med fin utdelning tillbaka. Ikväll jagar vi sexan där Engström har Engström som spik!

V64-1

Åke Lindblom tar resan till Axevalla med 2 Bordeaux Doc som tidigt ska kunna sitta i ledning härifrån och blir normalt svårslagen. Lindblom låter uppåt inför årsdebuten!

1 Yukon Bay tycker jag blir intressant nu med två lopp i kroppen och perfekt läge att smyga med i rygg på ledaren - och 6 Livi Nam Nam visade ett par fina lopp ifjol och har nu fått lopp i kroppen. Jag tror femåringen är minst lika bra som favoriten och blir alldeles för lite spelad.

V64-2

Matilda Engström kör främsta segerbudet i form av 2 Claire di Quattro. Jag tycker det här är ett kul spikförslag i omgången.
Engström känner till hästen utan och innan och även fast jag inte tror ekipaget tar någon ledning, så är Claire du Quattro den starkaste i fältet och kan bli tung att stå emot över slutvarvet.
Formen är spikrakt uppåt och insatsen senast var strålande. Jag jobbar in andra raka segern här!

  V64-3

  6 Hierro Boko är van vid klart tuffare sällskap än vad han ställs mot ikväll, problemet här är dock att han knappast når någon ledning över korta distansen.
  Den tar istället 2 Ferry Boko hand om, som stall Ola Samuelsson låter väldigt nöjda med här och Ferry Boko kan mycket väl leda det här runt om.

  Övriga jobbar om tredjeplatsen.

  V64-4

  • Självklar favorit - men det är här vi jobbar in skräll!

  3 King of Everything behövde självfallet ett lopp i kroppen senast efter fyra månaders uppehåll. Nu med den insatsen i kroppen och bra utgångsläge är Claes Svensson givetvis mer hoppfull om seger. Fyraåringen har ett spännande år framför sig och ekipaget känns svårslaget.

  Bekymret för mig är distansen då King of Everything är mer stark än snabb. Jag tycker 6 Conrads Diderot är intressant, även fast denne varit i från lite mer än 1,5 månad. Fyraåringen har visat förr att han är snabb bakom bilen och jag hoppas Ville Karhulahti testar för ledning.
  10 Caviar's La Marc
  är visserligen missgynnad av bakspåret men håller toppform för dagen!

  Då jag garderar storfavoriten streckar jag på lite och det ska vara här som skrällen ska jobbas in!

  V64-5

  Jag tycker där finns en hårdhet i två hästar som övriga inte riktigt har i sig för dagen.
  10 Rob Dyrdek
  är verkligen en tuffing som går hela vägen in i mål. Sexåringen är alltid med där framme och jag tror distansen är ett klart plus för honom att kunna hinna fram tilll mållinjen först den här gången.

  9 Judge Memphis är inte mycket sämre och håller finfin form för dagen. Det blir en kul kamp mellan de två!

   V64-6

   Även här är två hästar de som står ut lite över resten. 9 Veravia As och framförallt min förstahäst 10 Lovely Secret blir tunga att stå emot. 

   Hemmatränaren Emil Sandblom selar ut sin 7 Beauty Taste som trots läget ska räknas tidigt bakom. Formen är på topp för dagen och senast levererade stoet trots liknande vingelläge.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Fler aktuella travtips

   Oooootroligt nära max förra veckan!! Nu ska 8an in! 115.000:- och 11.500:-/andel på "Från norr till söder"! Riktigt kul att NORRLANDS GULD ... Läs travtips

   Tre luriga långa  Tillbaka till Solvalla igen i kombination med Åby.  I inledningen kan det vara läge att gå kort då Stefan Persson ... Läs travtips

   Onsdag och V86 och vi beger oss till Åby och Solvalla denna gång. VIlken vecka det var förra veckan. Den stora smällen närmar sig och vi är där och ... Läs travtips

   V86-1 Xpresstayern inleder omgången på Åby och det är ett lurigt långlopp. Den som tar hand om ledningen kanske har vunnit en hel del och ... Läs travtips

   Landets två storbanor delar på V86-kvällen och jag hittar spikarna på Åby. En comebackande Nurmos-häst såg grym ut i kvalet - vinner han direkt i ... Läs travtips

   V86 onsdag 26/2 avgörs på ÅBY/ SOLVALLA ovalerna. V86 omgången ser ganska svårlöst ut och det luktar hög utdelning på 8 rätt. Sju rätt förra ... Läs travtips

   Då är vi inne på de sista dagarna med skotvång, redan på söndag är det fritt fram att köra hästarna med valfri balans igen. Ett skönt ... Läs travtips

   Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips