V64: Dynamiten bombar runt? » 14 mars | Martin - Travstugan.se

V64: Dynamiten bombar runt?

Från fredag kvällen hämtar vi V64 från Gävle. I avslutningen återser vi V75-vinnaren Perfect Dynamite som kan bomba runt om igen.

V64-1

  • Jag tycker det känns väldigt säkert med endast tre streck i det här femtonhästarsloppet.

6 Miss Silver laddar från springspåret och kan vara den som leder runt om, men jag håller 4 Fegurd Am som tidigt motbud bakom. Ska bara lösa sig i starten, sedan tror jag Per Linderoth kan utmana ledaren hela vägen.
Kajsa Frick ska inte hon heller glömmas från innerspåret med 1 Västerbo Jolene!

V64-2

Jan-Olov Perssons stall har verkligen grepp om det här kallblodsloppet. Rikard N Skoglund testar säkerligen framåt återigen med 6 Järvsö Bukefalos men lär få svar från stallkamraten 2 Zulu Lynet
Bakspår och allt annat än travsäker, 11 Wild Blomma, men håller hon bara stilen har hon visat att hon håller hög kapacitet för klassen.

V64-3

9 Knifetown Lover är självklara favoriten och det troliga är väl att Nicklas Westerholm trycker sig framåt i tidigt skede. Visst kan ekipaget bli klart svårslaget - men lite väl stor favorit för mig den här gången.
6 Dante Sisu
ska inte ignoreras som jag tycker verkar vara på väg upp i form igen. 5 Tottenham debuterade för Martin P Djuse senast och gjorde det på bästa sätt. Gav ett riktigt fint intryck och ska bli intressant att kolla in här!

V64-4

Kvällens klart lite mer öppna lopp som jag tycker kräver en hel del streck för att känna sig säker. 

1 Västerbo Call You från innerspåret över kort distans siktar på att försöka leda runt om - något hästen gjorde vid senaste segern för tre starter sedan. Har agerat allt annat än säker på slutet dock och känns inte som någon att lita på i dagsläget...
9 Cheese Action W.W.
svarade för en kanoninsats senast och även fast bakspår är litet minus är det givet första motbud! 6 Wilshere kommer från stark seger på Solvalla och nu sitter Ulf Ohlsson upp!

V64-5

Jan-Olov Persson ser ut att kunna styra det här runt om med 1 Bellfaks och förstår väl ändå att han blir favorit...

Personligen är jag imponerad av 5 Tangen Haap som står verkligen bra inne i loppet härifrån och när han får attackera ute i spåren är han inte lätt att tas med. Den här gången blir han knappast favorit heller och jag väljer därför att singelstrecka.
Väl medveten om att uppgiften kan bli svår - men jag tycker Tangen Haap är intressant här!

V64-6

7 Perfect Dynamite var riktigt stark förra helgen där han vann på V75. Klart enklare emot den här gången och hans främsta motståndare kan möjligen vara vingliga utgångsläget. Testas med lite ny utrustning nu och det låter från stallet som att hästen är lika stark och fin inför detta som förra helgen. Normalt svårslagen och Rikard N Skoglund lär vara offensiv.

Jag satt länge och funderade på att möjligen ha med 2 Importedfromdetroit, men som Perfect Dynamite sett ut på slutet kan man inget annat än tro på honom den här gången...

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips