V64: Dubbelseger för Lugauer? » 19 dec. | Martin - Travstugan.se

V64: Dubbelseger för Lugauer?

Åby håller i torsdagens V64-tävlingar. Bland de startande tycker jag där finns två starka Luguaer-segerbud.

V64-1

1 New Lexington behövde sannerligen ingen genomkörare i comebacken senast. Seger direkt efter ett års vila. Den här femåringen kan bli en stjärna om han får tävla på nu och utvecklas utan att det strular. 
Respekt för Jula Extreme i loppet, men jag tror New Lexington löser det här återigen!

V64-2

Flera fina hästar i det här lärlingsloppet. 11 Panther Face gör comeback på banan och i grunden är det här nog en duglig V75-häst. 

8 Volita Go gillade jag verkligen vad jag fick se av under våren. Blytungt läge härifrån men med lopp i kroppen tror jag Marc Elias testar direkt när bilen släpper för att skaffa sig en vettig position.
10 Edio är det bara att glömma för senast på Jägersro. Näst senast på Åby gjorde han det riktigt bra. Tillbaka på hemmabanan igen tror jag han kan avsluta vasst ute i spåren.

V64-3

Det har ju varit imponerande att följa Lars Järpedals sexåring, 6 Blue Snapper, som vunnit hela åtta av elva starter den här säsongen. Med montéstjärnan Sofia Adolfsson blir han inte enkel att ta ner i det här fältet.

Spårlotten gjorde loppet mycket intressant dock, då 4 Skylane går iväg invändigt om favoriten och man ska inte underskatta den här valacken som inte är så värst mycket sämre än Blue Snapper.

För mig står dessa två ut rejält.

V64-4

Det är utan tvekan så att det är här det ska slå till och det gärna rejält.
Ingen vidare klass på det här fältet och jag tycker inte heller där finns något givet segerbud att lyfta fram riktigt. Strecka på är det självklara, gärna så mycket man har råd med. 

En felfri 11 Anemon ska kunna sluta långt framme och 6 My Little Sparrow gör det bra mer eller mindre varje start och slutar bland de främre. Thomas Uhrberg känner hästen och kör offensivt direkt?

V64-5

  • Främsta motståndaren? Han själv.
    9 Hennesy Boko
    är den för mig klart bästa hästen i det här fältet och även fast det kan bli trafikproblem härifrån, tror jag han krossar det här fältet.

Värsta motståndaren är han själv och galopprisken. Men håller han sig i trav hela vägen och Marc Elias får det perfekt positionerat, tycker jag Hennesey Boko är huvudet högre än sina motståndare.
Gillar Wahtoshi bakom, men treåriga stoet fick det mycket besvärliga spår 12. Då är det upplagt för Hennesy Boko i min bok.

V64-6

Aldrig enkelt att vinna från bakspåret, men jag tycker 10 Kiss My Lips H.C. går ut mot ett motstånd hon ska kunna ta ner. Formen är precis där den ska vara och går alltid med skor.

Björn Goop låter smyguppåt på 11 Wordfeud och stallkamraten 2 Arvika By Night har det perfekta utgångsläget. 
Stall Kolgjini är på väg uppåt i form igen och trots svåra läget tror jag 12 Tzarina Face kan vara en kul överraskning. Kapacitet som få kan stå emot i det här loppet.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Dags för V75 att besöka Norge och Momarken med sina korta kurvor och långa upplopp. Statistiken visar dock att många vinner från den främre träffen ... Läs travtips

Gulddivisionen över kort distans och sedan klass 2 vilket är väldigt ovanlig kombination på dagens dubbel. Jag väljer två hästar i båda ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips