V64: Djuses löfte krossar allt? » 8 jan. | Martin - Travstugan.se

V64: Djuses löfte krossar allt?

Jackpott på V64 från nationalbanan ikväll! I avslutande V64-6 är jag inne på att Enge Barack leker hem det.

V64-1

Med långloppet i kroppen efter tre månader ifrån är säkerligen 5 Sorbet ännu mer på bettet den här gången. Och motståndet känns klart överkomligt.
Nackdelen för honom är dock skotvånget vilket är klart minus på Sorbet. Detta gör att jag fegar direkt...

Jag låser med stallkamraten 4 Whitehouse Express som inte är så mycket sämre än stallkamraten.
Ett möjligt långskott bakom dessa två är 3 Rokkakudo och med tanke på att jag redan garderat Sorbet väljer jag även att ta med denne. Insatsen senast var klart plus!

V64-2

Det blir inte enkelt att tampas mot 5 Lady Zappa så som hon presterat i sina två starter i karriären. Klart befogad favorit av loppet.

Jag hoppas dock 4 Joyeuxanniversaire går iväg felfritt den här gången, då kan hon ge favoriten en match liksom 1 Fiona Journey som troligen inte lär släppa förbi sig någon så länge hon kan.

V64-3

  • Fina 100 000 kronor till vinnaren av Zoogins lopp.
    Vem som vinner? Helöppet!

Mattias Djuse har med hela tre hästar i fältet. 

1 Dior Ima, som ännu ej vunnit, kan ta hand om ledningen från innerspåret och det är inte helt omöjligt att hon kan leda länge.  Men det kommer bli hårt tryck och troliga är rygg ledaren, möjligen på 6 Jillian Boko som är klart intresserad av ledarpositionen från springspåret. 

Det kan bli bra fart på loppet och jag tycker det verkligen är väldigt jämnt i det här orutinerade fältet.
8 Enge Sargon inledde karriären fint men sedan blev osäkerheten hans fall. Nu är treåringen tillbaka som valack och sköter han sig kan det bli tufft att stå emot honom.

V64-4

Även fast 2 Hossiana Boko troligen är den som tar ledningen, är 3 Leader Brodde min klara förstahäst i fältet. 
Båda två går riktigt starkt i ledningen, så blir intressant se hur loppet blir!

Intressant andra start i Sverige för 6 Brand New Key och som många andra fortsätter jag jaga 7 Pablo Andover, även fast uppgiften den här gången är svårare än tidigare.

V64-5

Visst har 9 Einstein Sisu svarat för några bra insatser på sistone, men den här uppgiften ser klart ut att bli segerklart för 2 Lightningsky.

Ekipaget borde tidigt kunna ta hand om ledningen här och med förra insatsen i kroppen tror jag på en än bättre prestation här. Ledning runt om och inte mycket till dramatik - även fast Einstein säkerligen avslutar vasst.

V64-6

  • Avslutningen senast ska den här gången resultera i seger. Distansen är lång, men Mattias Djuse laddar framåt direkt med 8 Enge Barack.

Jag tycker fyraåringen är klart bäst i fältet och så länge han bara sköter sig och kommer vettigt iväg från svåra utgångsläget tror jag på mycket stark segerchans.
Med tanke på hur pass öppet loppet verkar bli, där Enge Barack inte blir särskilt jättestor favorit, är det klart läge att spika i jackpottomgången!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips