V64: Djuse fortsätter segra » 4 mars | Martin - Travstugan.se

V64: Djuse fortsätter segra

Efter gårdagens dubbla triumfer på V75 tror jag Mattias Djuse fortsätter på sitt segertåg i V64-1.

V64-1

Läget är klart mycket bättre än sina främsta motståndare i loppet. Här förväntar jag mig att Mattias Djuse har koll på loppet med 3 Even Smaller Plum.
Jag tror stoet har en ljus framtid till mötes och kommer bli en rutinerad V75-startare. Kommer från en perfekt insats och Djuse verkar vara i bra form med sina dubbla V75-segrar imorgon. Hit kommer han med självförtroende!

V64-2

Jag spelar tufft och offensivt och spikar även i andra avdelningen i form av Stefan Persson med 8 Gameboy Pellini.
Här gör hästen sin första start på någon månad, men hann göra fyra väldigt bra starter under hösten. Insatserna vid segrarna framförallt var av bästa slag och fyraåringen ska bli mycket intressant att följa den här säsongen. 

Distansen på 2 640 meter vann han på i överlägsen stil senast innan vilan och trots läget håller jag honom högt här och att han har segerchans direkt i årsdebuten.

  • Det är en eller alla som gäller här.


V64-3

Gotlandshästen 2 Mega Star blir hästen att slå, där Johan Wiman lär ladda iväg direkt när bilen släpper fältet. 

  • Men det är ett mycket jämnt lopp det här och det skiljer väldigt lite mellan hästarna, om ens något egentligen.

Dags för 7 Go De Luxe att ta en efterlängtad seger som radar upp placeringar bland de främre utan att vinna.
9 Kahleesi återkommer efter nästan ett års frånvaro. Behöver givetvis loppet och är inte i någon form ännu, men klart bra nog att kunna utmana ändå här. Rapporterna låter försiktigt positiva!

V64-4

14 Ginny Weasley är väl klart bästa hästen här. Damen är klart hårdare än alla i det här fältet, men hur är det med dagsformen egentligen? Form kan alltid slå klass och det är väl vad man kan ta till sig i det här loppet. Därför tycker jag garderingen är självklar.

12 Luna Nera Doc är klart intressant som på slutet inte har den mest charmerande raden. Dock var prestationen klart bättre än vad det visar och segern kommer när som helst. Hon ska bara hålla sig i trav...!
Även 13 Quantanamera ska räknas liksom 2 Actually!

V64-5

Robert Bergh ska normalt vinna det här ganska komfortabelt med sin 12 Making Love. Hästen har kommit tillbaka och visat mycket fin form direkt och verkar vara i ordning! 
7 Cantona Mearas är tidig bakom som är härdad i tuffa sällskap och som alltid gör bra ifrån sig. Ofta dessvärre utan att sätta nosen först, men här är han bland sällskap han ska kunna besegra förutom Making Love möjligen.

9 Digger Lord hade en fin form men varit något blekare i senaste insatserna. Nu blir det barfota runt om som han tidigare presterat bäst på.

V64-6

  • Hemmahästen 7 Olivinia kan ta ytterligare en seger här. Stoet har fyra segrar i fem senaste starterna och verkar stormtrivas med Jorma Kontio. Känns självklar att tro på återigen med tanke på prestationerna.

Bakom är 11 Rocky Bear inte långt ifrån. Håkan E Johansson har gjort ett kanonjobb med hästen och Rocky Bear har nog aldrig varit bättre. Perfekt slagläge här tillsammans med 10 Erik K. som nu fått ett lopp i kroppen där han för övrigt gjorde det klart positivt som tvåa.

Långskott är även 8 Prototype Hanover som väl inte har det bästa läget, men tycker han ska hävda sig i det här sällskapet och är givet bud om man streckar fyra eller fler.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips