V64: Chansartad spik inleder! » 2 juli | Martin Engström -…

V64: Chansartad spik inleder!

Klassen är mycket fin från Solvalla denna tisdag kväll. Det är höga prispengar att tävla om och flera topphästar till start.

V64-1

Alessandro Gocciadoro blir stor favorit med 4 Ultimanluna Grif som siktar på att dundra runt ovalen från ledningen hela vägen. Visst ser risken ut att bli så - men jag hoppas de inte släpps fram till ledning helt enkelt

6 Stonewashd Diamant har inte riktigt fått igång maskineriet i år som ifjol, men jag hoppas hon kommer igång nu. Sexåringen är ständigt ute i tuffa sammanhang och jag ser därför inte segernollan för året som en jättegrej. Barfota runt om och jänkarvagnen på den här gången. Jag tror Johan Untersteiner kan lösa det!
Det är verkligen en chansspik då Ultimaluna Grif imponerat, men jag hoppas som sagt hon får kämpa för att nå positionen hon vill åt och får Stonewasdh Diamant chansen under sista 500 meterna blir det intressant!

V64-2

Zolly ströks vilket var klart väntat och nu ser det lite mer upplagt ut för 7 No Limit Queen och tillsammans med 2 Gina Mearas är det loppets två klara segerbud.
Jag tycker det känns som ett starkt lås, men tar även med 9 Qeen Roc som kan få det fint serverat härifrån.

V64-3

Jag tycker Åke Lindbloms 5 Karat Band varit riktigt bra de gånger han varit felfri utan att strula till det. Känns klart intressant ikväll!

7 Power är den man främst fastnar för och man minns ju senaste insatsen på Solvalla då han svarade för en av Elitloppshelgens starkaste insatser. Klart godkänd senast trots femteplatsen.
Adrian Kolgjini har med två bud i loppet. Han kör själv 6 Ultion Face som inte riktigt fått till det i år ännu. Under fjolåret visade han några riktigt fina toppar och jag säger se upp! Örjan Kihlström känns intressant bakom Kolgjinis 9 Redneck Woodland.

V64-4

Jag fastnar främst för guldtanden här med egentränade 15 U.B.Cool som efter två bra insatser snart tar ännu en seger. Det ser ut att kunna bli trafikproblem härifrån och där krävs några motbud på lappen.

9 Religious kommer få perfekt resa härifrån och slutar garanterat långt framme, liksom 12 Axl Brown som felfritt inte blir lätt att stå emot.
Loppets måstestreck är annars 10 M.T.Mourinho som nu fått några genomkörare i kroppen och är klart bra nog att kunna slå till här. 2 Mr Maha blir intressant att se i första starten för Pasi Aikio och möjligen kan Örjan Kihlström lura hem loppet trots allt.

V64-5

Omgångens toppchans och jag håller det som väldigt långsökt att 3 Hankypanky Rubyred inte löser det här.
Motståndet är bra, men inte riktigt av samma klass. Framförallt nu när dessutom utgångsläget är perfekt så tror jag Jorma Kontio leder det här runt om.

V64-6

Avslutningen är kvällens stora höjdare! Topphästar!

9 Staro MacMillan besökte Jägerslunchen senast och gjorde det genom att fullständigt leka hem segern. Kapaciteten är skyhög och han reser till Solvalla med toppform. Blir inte enkel att stå emot när han inleder avancemanget. 

Bakom rankar jag det: 4 Marcello Wibb, 1 Amerindienne, 2 Cab Lane.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips