V64: Brinner till mot slutet » 1 aug. | Martin Engström -…

V64: Brinner till mot slutet

Ikväll är det V64 från Mölndalsbanan Åby. I avslutningen tror jag en häst som brinner till bara vinner!

V64-1

Vi inleder med ett snabblopp över 1 609 meter autostart där hemmatränaren Robert Bergh har stark segerchans.
Här kör han egentränade 2 Coktail Fortuna som är lika vass som han är ståtlig att vila ögonen på.

Respekt finns för framförallt Jairo och Tango Negro i loppet, men jag håller Coktail Fortuna som klara ettan och troliga vinnaren av loppet. Således inleder jag med spik!

V64-2

  • Väldigt intressant montélopp med flera hästar som vaknat till liv och blivit riktigt bra i den här disciplinen.

4 Bonnies Celebrity har möjligen inte visat samma höga topp på slutet som han gjort tidigare, men man ska inte glömma bort honom för det. En av landets bästa montéhästar ska räknas här!
9 Come On Hugo
gör den lagom långa resan till Åby och testar på just monté för allra första gången. Det ska bli spännande att se hur han presterar i detta!

8 Barack La Marc tar gärna den otacksamma resan då han tillhör den starkaste i fältet. 

V64-3

1 Vinci I.M. har det perfekta läget att leda loppet hela vägen så klart - men en jag vill varna direkt för är 8 Appaloosa. Läget är givetvis ingen höjdare, men han är den i loppet jag troligen håller högst i loppet och jag tror definitivt hemmaekipaget blir att räkna med!

10 Bagatelle har inte fått det att stämma den här säsongen men någon gång ska ju trenden brytas...!

V64-4

Joakim Granlund får tacksamma uppgiften att sitta upp bakom 6 Iwan Boko som sannerligen inte blir lätt att stå emot här. Först och främst ska hästen sköta sig, men väl sedan är det den mycket troliga vinnaren.

Kajsa Ljunghager trivs och känner 9 Rise Again väldigt väl och hästen har gått bra från bakspår tidigare. Tror en etta i raden sitter där när som helst.

V64-5

Fin klass på detta treåringsloppet där givna förstabudet är 6 Redneck Woodland som tampats mot betydlig tuffare hästar än kvällens. Frånsett insatsen på Axevalla senast tycker jag han varit riktigt bra i alla sina starter.

3 Darling Godiva står inför en liten tuff uppgift så klart då hon är sto men tycker hon inlett karriären klart positivt! Annan som dock inte inlett särskilt väl är 2 Usiana Face. Jag tror garanterat att hästen är bättre än så och det kommer lossna snart för honom!

V64-6

Vi är nog många som är förtjusta i Petri Puros hästar. När de verkligen är tävlingsredo är där få i samma klass som kan stå emot. Här får nu Peter Untersteiner sitta upp bakom Puro-tränade 11 Burning Man.
Han är den som höjer sig i fältet för mig och jag tvekade inte länge innan spiken hamrades i. 

2 Gideon Boko och även 10 Evan Wiliams Sisu ska räknas tidigt vid gardering om man funderar på det.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips