V64 Boden: Bör vara toppchans för hemmahästar

Vi far hela vägen upp till Boden för tisdagens V64-tävlingar och bland stortränarna här har vi Petri Salmela. Salmela selar i V64-3 ut en vad jag tycker bör vara toppchans! Även i V64-6 hittar vi hemmahäst med mycket god segerchans!

V64-ANDELEN KOSTAR 41 KR - KLICKA HÄR!

V64-1

2 Cover Princess gör åter besöket över till Boden igen och här kan det mycket väl vara ledning runt om som gäller. Efter varit ifrån sedan januari återkom stoet i juni och har hunnit göra fem starter. Under juli fick hon göra tre täta starter med mycket gott resultat så visst är hon i fin form nu igen.

Gunnar Bertilsson selar ut O.K.Nalan lite senare men redan här kan han ha en vinnare i form av 9 Rally Ida som stoltserar med tre raka segrar men det kommer knappast bli någon ledning härifrån och därtill är det byngligt läge i volten. Det som gör att hon ändå ska räknas är att motståndet inte är det hårdaste precis.
12 Ladybug Lara
går även ner lite i klass på motståndet och från springspåret från tillägget kommer hon givetvis laddas iväg framåt direkt. Åttonde gången gillt den här säsongen att spräcka segernollan!?

6 Gorgeous L.A. som varit ifrån sedan Elitloppshelgen 2020 fick återkomma 19 juli med ett välbehövligt lopp i kroppen. Skoryck är aviserat den här gången och Revenue-stoet hade i min värld varit favorit om dagsformen varit på topp.

   V64-2

   Sandra Eriksson har toppchans senare mot kvällen men redan här kan hon besöka vinnarcirkeln tillsammans med 2 Diving Duck. Läget är givetvis alldeles utmärkt och jag har svårt att se något annat ekipage än detta i ledningen. Därifrån kommer det räcka långt och med förra insatsen i kroppen tror jag Diving Duck är i toppform nu. 

   6 Justin Web gör intressant start i Sverige och har ju en ganska hyfsad stam som helsyskon till Elian Web. Finsktränat brukar vara väl förberett när de reser över och jag tror Justice Web utmanar hela vägen. 12 Keynote Windcape har ett pyrt läge så klart men gick i mål med allt sparat på V86 senast och jag är inne på att Hannu Ranta gärna tar initiativ framåt tidigt nu. 
   En rolig överraskning i loppet jag inte sitter utan är 10 Pearl Lini med barfota fram den här gången.

     V64-3

     • Bör leda runt om!

     Jag har länge trott att högsta prestationerna var förbi 6 Cupido Sisu, men den här säsongen har han glimtat till ett par gånger och visat att han minsann fortfarande räcker till i höga klasser. Jag tycker han gjort det väldigt bra under hela sommaren och med respekt för motståndet så är de den här gången inte av det där hårda slaget som Cupido Sisu mött på slutet. 
     Ulf Ohlsson testar iväg direkt bakom bilen i det här lilla startfältet och jag tycker det bör vara toppchans för Cupido Sisu att kunna leda runt om.

     För den som garderar kan möjligen 2 Dizzy River vara intressant som är van vid tufft motstånd från söder och nu fått två lopp för nya regin uppe i norr.

      V64-4

      • Manegen mot vinnarcirkeln är närmast krattad...

      Ja, här är det verkligen bäddat, upplagt och allt därtill för 3 Ivarsviking. Sexåringen står perfekt inne i startvolten över sina 1 640 meter framför sig och Nicklas Lundgren-tränade valacken kommer inte bli lätt att ta ner - om han sköter sig. Det som är emot honom är hans opålitliga sida och det är inte helt givet att han går iväg felfritt. Gör han det dock så leder han detta hela vägen runt.

      Då jag inte är helt säker på felfritt är det givetvis Mats Gällerstedts 13 Stålviktor samt 7 Guldhagens Kevin först och främst som tampas, men se upp för Gällerstedts andrahäst i loppet 10 Vännfors Stjärna som är betydligt bättre än vad raden visat på slutet.

       V64-5

       Gunnar Bertilsson har fått fira fina framgångar med sin 8 O.K.Nalan som vunnit 9 av 20 starter och som även den här säsongen visat prov på vilken hög kapacitet han besitter. 
       Nu startar femåringen från spår 8 i den här spårtrappan, men det råder ingen tvekan om att han ändå ska ha en mycket god segerchans. Startögonblicket blir sannolikt ett försiktigt sådant då femåringen inte är särskilt startsnabb, men när han väl travat in sig tror jag Ove A Lindqvist tidigt har offensiv taktik i åtanke.

       Den jag ser som motbudet startar även denne från byngligt läge; nämligen 15 Yankee Sensation.
       Jag varnade för honom senast på V86 och där han även till slut fick det att lossna. När han verkligen är på gång är han riktigt bra och med intrycket från senast har jag minst lika mycket feeling här. 

       Det ska även bli spännande att se hur 10 Jas presterar som regidebuterar för Micael Ågren. Sexåringen har tidigare tampats i konkurrensen i söder och får här möjligen lite mer lämpligt motstånd att ta sig an. Duktiga Sandra Eriksson i sulkyn!

        V64-6

        Sandra Eriksson visade upp sin talang 8 Devils Tongue senast i bästa slag och det här är en treåring som verkligen ska bli intressant att följa. Nu går han iväg från spår 8 som loppets minst rutinerade och det är visserligen sådant som kan få en att vackla, men jag tycker han besitter så pass hög kapacitet att han kan vinna ändå från utvändigt ledaren. 
        Trots spåret kan Eriksson tidigt sitta i ledningen då det inte finns några direkta "monster" från innerspåren och är Devils Tounge lika bra som tidigare så tror jag han vinner det här.

        14 Soleil d'Inverne hamnade i trött rygg i tredjespår senast och fick inte fritt förrän upploppet och då var det redan förlorat. Vid gardering tycker jag man ska se upp för honom den här gången.

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst på fasta odds
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

        Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

        Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

        DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

        Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

        Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips