V64 Bergsåker 19 juli 2018 » 19 juli | Martin - Travstugan.se

V64 Bergsåker 19 juli 2018

Mycket fin klass på kvällens V64-omgång från Bergsåker.
Det byggs staket i V64-6!

V64-1

Flera rutinerade miljonärer inleder omgången.

Klart bäst på slutet har 8 Queer Fish varit och nu när det dessutom är lite längre distans gör utgångsläget inte så mycket. Kan åter vara svårstoppad.
6 Beau Mec har haft ett fint år än så länge och är den i dagsläget som är värst emot favoriten.
7 El Diablo B.R. är ännu inte riktigt i toppform, men har nu fått något lopp i kroppen och med lite tur kan han så klart vinna.

V64-2

Magnus Träff kan ta dubbelseger direkt på V64, då han även här tränar favoriten i form av 2 Survival Kit. Senast förstörde en galopp i stort sett hela loppet, men före det stoltserade han med två raka segrar. Åter dags nu?
Värst emot är helt klart 3 Raja Ribb som vid ledning inte blir lätt att slå. Visat flera gånger tidigare att det är en position han stormtrivs över - och sällan blir slagen ifrån!

9 Nikki Celeber gillar jag och statistiskt går hon även väldigt bra över den här distansen med bakspåret. Jag tror hon kommer få ett perfekt lopp härifrån och tar ner många sista biten! Skulle kunna varit en möjlig chansspik, men senaste insatsen går det inte att blunda för...

V64-3

Kvällens klart öppnaste lopp, där jag fastnat lite för 6 Undazzled Eyes som inledde karriären med fin seger näst senast. Något sämre i senaste insatsen, men här förväntar jag mig uppryckning och från bra utgångsläge kan det bära långt i ett mycket öppet lopp!

2 Crazy Man Ås blir troligen den att slå från ledningen och med senaste insatsen i ryggen på 15 Mycrazydream blir det en som flyger fram och sa kunna ta ner många i fältet.
11 Secret of Joy gick i mål med allt sparat senast och har nu fått ett lopp i kroppen. Stoet kan 

V64-4

7 Art Nökkve går äntligen ut mot lite enklare motstånd och från bra läge i volten kan han även ta sig framåt i tidigt skede. 
15 Cali Maks kommer från en övertygande insats och tar nog ner många igen ute i spåren. Väntar även fortsatt på att 11 Bro Viking ska slå till!

13 Alfie möter troligen några för bra den här gången och har väl ingen toppform. Men stoet blir mer eller mindre ospelad här och är klart bättre än så!

V64-5

Alessandro Gocciadoro sitter bakom vinnaren, nämligen 3 Zenio.
Hästen är snabb iväg bakom bilen tar garanterat ledningen. Blir där hästen att slå, och jag tror ingen kommer kunna hota honom, även fast 9 Even's Cool Boy är en hårding...

V64-6

Kvällen avslutas med ett mycket fint fyraåringslopp. Och dessvärre för motekipagen har jag svårt att se någon ta ner 3 Zack's Zoomer.

Hästen har nått en topp under senvåren och in mot sommaren som varit högst imponerande och intrycket har varit av bästa slag.
Nu är utgångsläget perfekt - även fast där finns flera bra emot finner jag ingen anledning att gardera upp honom.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips