V64: Äventyret fortsätter » 23 apr. | Martin - Travstugan.se

V64: Äventyret fortsätter

Från Solvalla hämtar vi tisdagens V64-tävlingar. Svante Båth selar ut två heta segerchanser i de två inledande loppen!

V64-1

Han har verkligen haft en strålande start på karriären, den otrolige 6 Global Adventure.

Här tror jag äventyret fortsätter och segerraden förlängs.

Såg fantastisk fin ut i årsdebuten senast och möter väl inget stentufft motstånd här som ska få honom att skaka. Erik Adielsson laddar framåt förr eller senare och har respekt med sig. Mycket stor segerchans och given spik! 

V64-2

Chansen är mycket stor och trolig att Svante Båth även får besöka vinnarcirkeln i andra avdelningen.
Här startar 4 Fighter Mearas vars främsta hot är hästen själv. Galopprisken finns där, om än liten sådan, och felfritt tror jag det är vinnaren av loppet.

Motbudet och den som möjligen kan strida emot är 2 Kiss of Judas som i årsdebuten senast vann direkt i mycket trygg och enkel stil från ledningen. Med läget till sin fördel mot store favoriten tror jag Örjan Kihlström säkert försöker göra det tufft för Fighter Mearas.

Även fast 11 New Aviator förstärks av Björn Goop i sulkyn så blir det väl svårt härifrån denna gången.

V64-3

En av flera lovande travare i stallet här för stall Mattias Djuse, i form av 5 Zolly.
Hon har visat lite osäkra tendenser i loppen och kan mycket väl startgaloppera, något hon gjort tidigare och hann revanschera sig starkt i loppet till seger nästsenast. Strålande senast!
Treåringen är mycket lovande och hon verkar ha en otrolig motor i sig som för motståndarna här kommer bli tuff att tävla mot.

Hästen emot är 3 Ganga Bae som vann direkt i debuten senast. Kommer troligen rikta in sig på att lifta med i rygg på ledaren och Örjan Kihlström kan mycket väl göra det snöpligt sista biten för Djuse och Zolly.

V64-4

Klart öppnare tillställning och ett riktigt roligt lopp som kräver en del streck!

Något besviken på 5 Kent's Laddie som aldrig riktigt får till det och gör bort sig i loppen. Felfritt är han riktigt bra för den här klassen.

Efter en tapper andraplats senast tror jag det kan vara dags för 6 Rocky Tilly den här gången. 1 Eskimo Brother har fint utgångsläge och inlett säsongen mycket lovande med två andraplatser. 12 Pomeroll Am är ännu segerlös i år men kommer få en perfekt resa härifrån och över sista halvvarvet kommer hon plocka placeringar. Spurtar hem det!?

En häst som verkligen förtjänar seger efter flera fina insatser är 10 Expresso Doc. Kommer garanterat gå riktigt starkt sista biten återigen. Med lopp i kroppen var 14 Magnolia Boy segerredo senast. Klart tuff uppgift den här gången men ett givet streck!

V64-5

Alessandro Gocciadoro besöker Solvalla även denna vecka. 4 Archidamia besöker huvudstaden med fyra raka segrar och är väl hästen att slå, men 5 Dallas Brick håller jag högt i det här fältet. 

Trots ett blytungt läge ska 12 Linda Sånna varnas för. Trots ett jobbigt läge förra veckan löste hon det på Jägersro. Åter ett tufft läge och åter Kim Eriksson i sulkyn - men stoet verkar riktigt i ordning för dagen.
8 Kid You Not kan mycket väl försöka ladda framåt härifrån. Har visat startsnabbhet och är bara Örjan Kihlström på tävlingshumör kan Kid You Not blanda sig i det här trots spår 8.

V64-6

Med lopp i kroppen tror jag en del på 6 Alliss Wadd. Loppet där var visserligen i januari, men ska bli intressant att se henne direkt nu med Ulf Ohlsson i sulkyn. Inte reser tränare Pettersson till Solvalla för att turista?

4 Zanzibar Wise As laddas troligen direkt, men kan mycket väl få mothugg av 3 Bear Victory som trivdes bra med Torbjörn Jansson senast och lyckas ekipaget nå ledningen blir det här intressant. 7 Lullaby S.I.R. gör mer eller mindre alltid bra ifrån sig och se upp på innerspåret för 1 Drottning Pace med skicklige Anders Eriksson.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.