V64: Årets kallblodslopp? » 26 mars | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Årets kallblodslopp?

V64 ikväll från Gävle är som en godispåse fylld av godbitar! Sex jättefina lopp och i avslutningen körs förmodligen årets än så länge bästa kallblodslopp!

V64-1

Wow, vilken start på kvällen!

1 Global Adventure har fått årsdebuten överstökad och kvällens uppgift från innerspåret är något han trivs väldigt bra med. Är han i något så när sitt rätta jag ska han normalt ta hem det här loppet ikväll.
Jag har däremot väldigt stor respekt för 5 Admiral As som genom hela karriären gjort bra ifrån sig i stort sett hela tiden.

Jag tror det blir en kamp mellan dessa två i inledningen - även fast det tar emot att lämna 8 Golden Dream M.E. utanför...

V64-2

Roligt kallblodslopp där det skiljer sig väldigt lite, om ingenting alls, mellan de jag streckar!
8 Tekno Jerven
är ännu en potentiell stjärna för framtiden från stall Alf Jonsson där Jimmy som vanligt sitter upp. Fyraåringen blir den att slå!

9 Månodin AM står möjligen lite tufft till, men så som han höjt sig i tre senaste starterna känns han farlig att ignorera. Han är tillsammans med Tekno Jerven den med bäst dagsform i det här sällskapet.

1 Tekno Viking, 2 Hibo Bungal och 3 Guli Atom är klart dugliga kallblod, men känslan är att de går ut mot lite väl tuffa konkurrenter ikväll. Således passar jag dessa tre...

V64-3

Reijo Liljendahl reser säkert till Gävle med lite krav på sin 9 Matter of Fact. 

Stoet gjorde stark Sverige-debut näst senast men inte fullt lika bra senast. Jag tror säkert Liljendahl har lite krav på att hon ska vara bättre nu med två lopp i kroppen. Därtill rycks skorna runt om!
Jag litar på att Ulf Ohlsson ger stoet en rapp sistarunda ute i spåren och även fast konkurrenterna håller bra klass så är Matter of Fact huvudet högre.

  V64-4

  7 Very Charming är för många säkert ett spikförslag och visst är det en given förstahäst i loppet. Tillsammans med 11 Solitary Champ är de två väldigt tuffa att kampera mot för övriga konkurrenter.

  Men är det någonstans det ska smälla till och höjas värde så är det nog här

  Med lopp i kroppen kan 4 Up to The Minute vara ett kul skrälldrag liksom 9 Meshan!

  V64-5

  3 Ebony Boko har jag respekt för vid uppgifter som ikväll. I årsdebuten blir det barfota runt om direkt och över korta distansen tar han garanterat hand om ledningen från det här utgångsläget. Vid sunda vätskor och något så när förberedd leder Ebony Boko runt om.

  7 Minnestads el Paso är tillbaka igen efter lyckat Frankrike-äventyr. Nu har sjuåringen skaffat sig en rejälare hårdhet och han lär ju avsluta starkt.

  V64-6

  Årets kallblodslopp? Ja, jag tycker det!
  Klassen rakt igenom håller hög klass och stjärnorna från tillägget har knappast någon enkel uppgift, men känns som huvudet högre än de från start.

  8 Björs Frej är tidig, men den man främst ska lyfta fram är 9 Tangen Haap som visade jättefint intryck direkt i årsdebuten senast. 11 B.W.Sture är en herre jag alltid har ett gott öga för och visst lä Örjan Kihlström ge 15 Steinfaks perfekt resa hela vägen!

  2 Bellfaks vet jag är bra, men jag vill se honom förbättrad innan jag tror på honom igen. Varit sisådär på slutet...

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

  Bara inte utdelningen blir ett aprilskämt! Vilket jag inte tror då det är Xpress V86 på "Skrällåker" & Solvalla! Uppdatering pågår! Videoanalys inom ... Läs travtips

  V86 1 2 Bucks To Burn har gjort två lopp nere i Frankrike, där han båda gångerna spurtade bra. Nu har han fått ett perfekt läge, innanför värsta ... Läs travtips

  V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

  Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

  Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips