V64: Är Gangstern vaken?

V64: Är Gangstern vaken?

Torsdag kvällen spenderas från Örebro där klassen på loppen är väldigt hög. Bland annat startar Evaluate och där vi i samma lopp har en Gangster med som kan bättre!

Stefan Melander och Evaluate startar i V64-5.

V64-1

Det är möjligt att jag går ut lite väl hårt i inledningen men det förvånar mig att 5 Digger Lord blir så betrodd. Hans segergnista är klart blygsam och jag har svårt att hålla honom i handen här. Därför chansar jag bort honom helt.

6 Sanda Love är en riktig tuffing och tycker han står inför en klart lämpligare uppgift nu än på slutet. 4 Star Costashorta lär Oskar J Andersson försöka leda länge med. Ska bli högintressant att se hästen nu efter at than flyttats från Peter Untersteiner. Möjligt at than får en nytändning av miljöombytet!

10 Triomphe Ferm är hopplöst osäker och han ska först och främst sköta sig. Bakspåret bör vara gynnsamt för honom att lugnt och fint sköta sig och felfritt slutar han långt framme!

V64-2

  • Står främst mellan två - tar ställning!

Med tanke på det bättre spåret och bättre dagsform är det 3 Valnes Ior som är det främsta segerbudet i andra avdelningen. Intrycket vid segern på Mantorp näst senast var bländande. Senast hamnade ekipaget snett på det och det blev mer av ett träningsjobb. Nu ska det bli intressant att se Valnes Ior igen och är han som vid segern näst senast blir han svårslagen. Jag spikar!

5 Winnertakesitall gör comeback efter sjukdomsuppehåll och även fast han säkert lär behöva loppet så är han bra nog att utmana direkt - i ett lopp som jag annars inte tycker är någon höjdare precis...

V64-3

  • Vinner innan Frankrike-äventyret

Den som står för klassen här är givetvis 6 Vainqueur R.P. och även fast där visserligen finns några hyggliga emot, så tror jag ingen är stark nog att strida emot.
Här hör Vainqueur R.P. sista starten på svensk mark innan han vänder ner mot Frankrike och jag tror han avslutar Sverige-sejouren med seger.

V64-4

  • Gillar verkligen det här unghästloppet! Flera lovande sorter och jag tycker innerspårsekipaget blir bortglömt!

Erik Adielsson med 5 Gwaii Haanas är hästen att slå och de två loppen hästen gått på svensk mark har varit klart positiva. 
10 Mr Alabama tror jag det lossnar för när som helst och härifrån kommer Örjan Kihlström kunna få en perfekt resa hela vägen för en rapp avslutning.

Peter G Norman känns klart intressant med bortglömde 1 Condior. Avgjorde enkelt näst senast och efter en vilsam resa såg han väldigt fin ut under sista halvvarvet senast. Får Condior chansen här är jag inne på att han kan överraska.

V64-5

8 Evaluate är klasshästen i fältet som på senaste prestationerna självklart ska vara segerbudet även fast spåret inte är något vidare. Stefan Melander lär försöka ta sig framåt direkt ändå för att inte hamna snett på det och Evaluate kommer säkert åter göra ett topplopp.

9 Betting Gangster är en jag hoppades lite på inför Derbyt. Det har inte alls stämt för honom den här säsongen och jag väntar fortsatt på att han vaknar till. Jag hoppas verkligen han visar upp sitt fulla register här - då kan det gå!
10 Jula Downtown
är inte någon man ska underskatta bakom och heller inte 4 Classicshap som jag tror kan vara något för framtiden och han har ännu inte visat vad han kan på riktigt. 

V64-6

Knappast ett toppfält som gör upp - en hel del streck krävs

Magnus Jakobsson är den som sitter upp bakom knappa förstahästen. Från läget ser det ut som att 2 Jinx'Em kan ta hand om ledningen, vilket är därifrån hästen tagit sin enda seger i karriären. 
12 Zeus Dipa
återkommer efter uppehåll och ska först och främst sköta sig. Det borde kunna gå från det här läget och är valacken i ordning tror jag han i grunden är bästa hästen i fältet.

Annan från bakspåret som man inte ska glömma bort är 9 Global Upset - och den som har bäst form i fältet är 6 Raj's Oh Lord!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips