V64 Åby: Trygg spik inleder

Torsdag kvällen ägnas på Åby i Mölndal där Lars Brindeborg-tränat inleder omgången.

Västerboonthenews

V64-1

 • Segerbudet

Det ser verkligen perfekt ut för 1 Västerboonthenews. Här tror jag hästen tillsammans med Björn Goop leder runt om.

 • Motbud

Finns väl inga rejäla motbud som ska kunna utmana segerbudet, men visst kan 4 Star Advisor Joli blixtra till emellanåt. Var dock litet tag sedan vi fick uppleva det och normalt blir det svårt. 

V64-2

 • Segerbudet

Kul med montélopp! Och med en sådan som 2 Robin Hood som i debutloppet inte verkade trivas i monté men som sedan radat upp fyra raka segrar och här ser det upplagt ut för ledning och han kan göra det här till en odramatisk tillställning med Iina Aho.

 • Motbud

Värsta, och för mig enda, motbudet är norska segerstaplaren 6 Tuileres. Känns som en mer stark än snabb häst och som därför gynnas lite av 2 640 meter. Kommer väl knappast bli någon enkel resa härifrån, men det verkar inte bekomma hästen och jag tror han utmanar Robin Hood.

V64-3

 • Segerbudet

Petri Puros starke fyraåring, 1 Martin de Bos, är min vinnare av det här fina loppet.
Kommer väl knappast hålla upp innerspåret, men tror Christoffer Eriksson hittar ut härifrån och som han sett ut i två senaste starterna behöver övriga vara riktigt starka ikväll för att kunna utmana.

 • Motbud

Det saknas inte motstånd!
Jonas Moberg besöker Åby med 3 Global Skipper som inte ska nonchaleras. Framförallt näst senast höll han riktigt starkt i Unionstayern som tvåa.

2 Dugur är högst osäker men felfri att räkna med liksom 7 The Real Star som visserligen var något svag senast.

V64-4

 • Segerbudet

Bo Falsigs, 6 Evan William Sisu, höll jag koll på näst senast i comebacken men verkade behöva loppet. Svarade sedan för en mycket fin insats senast och vann. Här tror jag åter han gör upp om det!

 • Motbud

Peter Untersteiner kör värsta motbudet i 2 Townshend Broline från perfekt läge.
11 Enjoy Day övertygade som tvåa senast och med den insatsen i kroppen kan hon ta ner många här tillsammans med 12 Scorzone.

V64-5

 • Segerbudet

3 Mamasan står väldigt bra inne i det här loppet och även fast hon "bara" vunnit ett lopp i år slutar hon ständigt bland de främre. Tycker hon höll bra som V75-trea senast och tror Goop är offensiv direkt från start härifrån.

 • Motbud

1 Promo Kemp gör intressant debut för Robert Bergh! 7 Julia af Solnäs har varit stor besvikelse en tid nu och kan betydligt bättre än så. Väntar på att det ska lossna igen för henne...
11 Legend Brodde är klart missgynnad med bakspåret men ska inte räknas bort för det. Verkar vara i fantastisk form för dagen.

V64-6

 • Segerbudet

Björn Goop sitter upp bakom 6 Angel of Mine, som inte hade någon vidare utdelning under vår och sommar. Har sedan flyttats en kort period till Flemming Jensen och är nu hos Bo Westergård. För dessa båda har hästen kommit igång  på allvar och två senaste insatserna har varit klart formhöjande.

Ikväll sitter Björn Goop upp och jag tror Angel of Mine reser till Åby med segerchanser.

 • Motbud

Det mesta har strulat för stall Adrian Kolgjini men nog verkar stallet så sakteliga vara på väg tillbaka från sjukdomsbesvären. Här startar 3 Turbulence Face som jag misstänker körs försiktigt till en början då det är första starten på någon månad. Hann visade under våren att han kan leverera!

8 Dallas As är ännu segerlös men känns som ren tidsfråga innan det lossnar.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Fortsatt jakt, nu i huvudstaden! Ibland tänker man rätt men det blir fel, å ibland tänk man helt enkelt ba fel! Skönt det finns nya chanser redan ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan. V75-1 5 Vikens ... Läs travtips

Solvalla tar hand om V75 och ännu en gång känns det som svårlösta lopp, det var någon jag samtalade med som sa att under vintern brukar det vara några ... Läs travtips

Äntligen lördag med V75-omgång och revansch!Ja det gick ju inte alls som tänkt senast, men borstade av mig snabbt och började fokusera på morgondagens ... Läs travtips

Hej på er alla! Vilken trevlig omgång vi har framför oss. En omgång som jag tror kommer betala bra och där det krävs mycket analyserande för att ... Läs travtips

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på ... Läs travtips