V64 Åby: Trygg spik inleder » 1 nov. | Martin - Travstugan.se

V64 Åby: Trygg spik inleder

Torsdag kvällen ägnas på Åby i Mölndal där Lars Brindeborg-tränat inleder omgången.

Västerboonthenews

V64-1

 • Segerbudet

Det ser verkligen perfekt ut för 1 Västerboonthenews. Här tror jag hästen tillsammans med Björn Goop leder runt om.

 • Motbud

Finns väl inga rejäla motbud som ska kunna utmana segerbudet, men visst kan 4 Star Advisor Joli blixtra till emellanåt. Var dock litet tag sedan vi fick uppleva det och normalt blir det svårt. 

V64-2

 • Segerbudet

Kul med montélopp! Och med en sådan som 2 Robin Hood som i debutloppet inte verkade trivas i monté men som sedan radat upp fyra raka segrar och här ser det upplagt ut för ledning och han kan göra det här till en odramatisk tillställning med Iina Aho.

 • Motbud

Värsta, och för mig enda, motbudet är norska segerstaplaren 6 Tuileres. Känns som en mer stark än snabb häst och som därför gynnas lite av 2 640 meter. Kommer väl knappast bli någon enkel resa härifrån, men det verkar inte bekomma hästen och jag tror han utmanar Robin Hood.

V64-3

 • Segerbudet

Petri Puros starke fyraåring, 1 Martin de Bos, är min vinnare av det här fina loppet.
Kommer väl knappast hålla upp innerspåret, men tror Christoffer Eriksson hittar ut härifrån och som han sett ut i två senaste starterna behöver övriga vara riktigt starka ikväll för att kunna utmana.

 • Motbud

Det saknas inte motstånd!
Jonas Moberg besöker Åby med 3 Global Skipper som inte ska nonchaleras. Framförallt näst senast höll han riktigt starkt i Unionstayern som tvåa.

2 Dugur är högst osäker men felfri att räkna med liksom 7 The Real Star som visserligen var något svag senast.

V64-4

 • Segerbudet

Bo Falsigs, 6 Evan William Sisu, höll jag koll på näst senast i comebacken men verkade behöva loppet. Svarade sedan för en mycket fin insats senast och vann. Här tror jag åter han gör upp om det!

 • Motbud

Peter Untersteiner kör värsta motbudet i 2 Townshend Broline från perfekt läge.
11 Enjoy Day övertygade som tvåa senast och med den insatsen i kroppen kan hon ta ner många här tillsammans med 12 Scorzone.

V64-5

 • Segerbudet

3 Mamasan står väldigt bra inne i det här loppet och även fast hon "bara" vunnit ett lopp i år slutar hon ständigt bland de främre. Tycker hon höll bra som V75-trea senast och tror Goop är offensiv direkt från start härifrån.

 • Motbud

1 Promo Kemp gör intressant debut för Robert Bergh! 7 Julia af Solnäs har varit stor besvikelse en tid nu och kan betydligt bättre än så. Väntar på att det ska lossna igen för henne...
11 Legend Brodde är klart missgynnad med bakspåret men ska inte räknas bort för det. Verkar vara i fantastisk form för dagen.

V64-6

 • Segerbudet

Björn Goop sitter upp bakom 6 Angel of Mine, som inte hade någon vidare utdelning under vår och sommar. Har sedan flyttats en kort period till Flemming Jensen och är nu hos Bo Westergård. För dessa båda har hästen kommit igång  på allvar och två senaste insatserna har varit klart formhöjande.

Ikväll sitter Björn Goop upp och jag tror Angel of Mine reser till Åby med segerchanser.

 • Motbud

Det mesta har strulat för stall Adrian Kolgjini men nog verkar stallet så sakteliga vara på väg tillbaka från sjukdomsbesvären. Här startar 3 Turbulence Face som jag misstänker körs försiktigt till en början då det är första starten på någon månad. Hann visade under våren att han kan leverera!

8 Dallas As är ännu segerlös men känns som ren tidsfråga innan det lossnar.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips