V64 Åby: Stoet förblir obesegrad » 25 feb. | Martin Engström -…

V64 Åby: Stoet förblir obesegrad

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema!

Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar.

  I V64-2 gör Nouba Mom upp mot Zacapa U.S. där sistnämnde stoltserar med två raka segrar! Och i V64-3 gör Down Town Girl sjätte starten i karriären. Femåringen är ännu obesegrad och ses som en av två spikförslag!
  I V64-4 gör Mellby Joker sin andra start i karriären. Muscle Hill-treåringen inledde på bästa sätt med en stark seger i debuten och från spår 8 den här gången ställs han mot Kocsis Boko som stormtrivs i ledningen.

  SPELA PÅ V64 MED TRAVSTUGAN HÄR!

  V64-1

  • Dubbla galopper på slutet är ju knappast något man gör vågen för. Jag väljer ändå att tro mest på 3 Lucky Truc!

  Johan Untersteiner sitter åter upp och som för övrigt var den som satt upp vid senaste segern för tre starter sedan. Utgångsläget är perfekt och är han bara på rätt humör ser jag honom som en stark segerchans. Däremot är ju dubbla galopperna inget jätteplus...

  6 Atlas Font är på helt rätt väg i formen och senaste starten var stor tumme upp. Han närmar sig toppformen och ses som tidig utmanare. 1 Listas Psycho kan mycket väl testa att gå i ledningen, men kommer som sämst sitta rygg ledaren och oavsett få chansen. 

     V64-2

     Startgaloppen förstörde allt för 2 Nouba Mom senast när hon startade som betrodd i Diamantstoet på Solvalla under V75. Där och då var det voltstart och lite oroliga tendenser i startögonblicket. Nu är det autostart som gäller igen och dessutom i ett litet startfält. Fyraåringen borde tidigt sitta i ledarpositionen och därifrån blir hon inte lätt att tampas mot.

     4 Zacapa U.S. är självklara motbudet och som varit imponerande i tre raka segrar och själva intrycket på hingsten har ju varit rejält, framförallt senast! Kapacitet finns det så det räcker och blir över och han kommer garanterat ge Nouba Mom en match.

     Övriga? Ja, för min del tror jag de kommer agera mer som "statister".

         V64-3

         Ju fler segrar som radas upp desto närmre kommer man första plumpen, sägs det. Eller så är det helt enkelt så att 3 Down Town Girl åter är svårstoppad.
         Det femåriga stoet har vägrat se sig slagen i sina fem starter och senast när hon besökte Åby för första gången satt hon tidigt i ledningen och vann enkelt. Det ser ut som en god chans återigen när dessutom läget blev bästa möjliga.

         Hon kommer säkert förlora tids nog, men det kommer inte ske den här gången!

             V64-4

             • Kvällens öppnaste och mest streckkrävande lopp

             8 Mellby Joker satte fart på karriären på bästa sätt och vann i debutloppet senast. Han visade framförallt upp en stark inställning och stred hem segern. Nu är läget svårt här och det går givetvis inte att begära att han "bara vinner" - men han har onekligen visat att tävlingsskallen är stenhård!

             Sophia Olsson Jacobsen selar ut och kör egentränade 2 Kocsis Boko som kommer med några plumpar i protokollet. Dubbla galopper inger inget formintryck så klart, men har hon bara fått ordning på sin fyraåring så kan ekipaget leda det här loppet väldigt länge! 
             10 Cire
             tror jag tar karriärens första seger när som helst. Valacken har i tre raka starter avslutat riktigt vasst ute i spåren och det kommer han göra den här gången med. Jag tror säkert han kommer kunna gå vassast över upploppet!

               V64-5

               Adrian Kolgjini reser till Mölndal med 4 Tony Afrika som galopperat bort sig två gånger på slutet nu. Sexåringen är väldigt ojämn av sig men Kolgjini kommer sikta sig framåt och är Tony Afrika sitt rätta jag kan han spåra runt om här.
               Hanna Lähdekorpi har verkligen bra snurr på stallet och det ska bli intressant att se henne här med 7 Quite Special. Sjuåringen regidebuterade för stallet senast och gick väldigt bra som tvåa efter varit ifrån i 3,5 månad. Kommer vara framflyttad i dagsformen här och gör upp om det!

               Spår 8 över kort distans är sällan ett segerrecept, men 8 Dats So Cool verkar vara i toppslag för dagen. Efter ett gäng lopp i kroppen levererade han senast!

                 V64-6

                 Jag håller 3 Zoccoloduro O.P. högt för den här klassen och efter ett par plumpar kunde han i årsdebuten åter visa hur bra han kan vara. Med intrycket kvar på näthinnan därifrån ser jag honom som given förstahäst i avslutningen. 2 640 meter är favoritdistansen och det ser ut att bli tidig ledning här. Vinner!

                 Dela inlägg

                 Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst på fasta odds
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

                 Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

                 Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

                 Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

                 Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

                 Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips