V64 Åby 7 december

V64-spelet från kvällen på Åby innehåller två vinnare där den ene är stenklar och den andre är en man tar ställning till!

V64-1

Det blev inte som vi alla hoppades senast för 1 Västerbo Exact som galopperade och där segerchansen försvann fort. Nu tar hästen revansch på sig själv från bästa utgångsläge. 
Jag gillar 7 Hank von Håleryd som jag alltid höjer varningens finger för, men här är det upplagt för Västerbo Exact.

V64-2

9 Cougar Woodland är hästen att slå, men det är ett mycket jämnt lopp. 7 Bonete är tidig bakom liksom en felfri 2 Magna Carta. 5 Doubletrouble Sisu gjorde det bra efter galopp senast och en kul skräll är 10 Kenwitj.

V64-3

Treåringslopp med få hästar och visst hade man säkerhetsmässigt velat strecka på här  och gå vidare. Men det gäller att ta ställning och jag tycker 6 Elway Am är en väldigt talangfull och stark häst. 
Hästen har svarat för två raka kanonlopp och tål att grovjobba ute i spåren. Utan alltför mycket strul förväntar jag mig att Elway Am segerstrider och vinner.

V64-4

Jag har vurmat en del om 12 Victoria Ek. Här är utgångsläget uruselt och dessutom får hästen nu gå med skor runt om. Däremot är motståndet enklare än tidigare och trots läget kan hästen nå fram ändå.
9 Harri K. gjorde det bra senast och visade nästagångare-takter. 6 Skip Beau är normalt hästen att slå, men skräll-lampan lyser över det här loppet. 11 Ursus Brodde får inte glömmas bort!

V64-5

Spontant är det här ett tvåhästarslopp för mig. 1 Pompano Euphoria har jag varnat om i senaste loppen hon varit ute i. Perfekt utgångsläge här och vid sunda vätskor kan det räcka långt nu!
6 Flashing Victory är vid tidig ledning troligen vinnaren av loppet, men en annan som även tål att nämnas är 5 Raise Broline.

7 Sunwapta Goj gör debut i ny regi och behöver även loppet. Så klart bland de bättre här, men tror inte hästen räcker till seger den här gången och nonchaleras den här gången...!

V64-6

Visst är 3 Global Signature hästen att slå, men ju mer jag studerade loppet desto mer öppnade det här upp sig rejält. 8 Te Quiero Grif har tufft utgångsläge, men ska kunna strida ändå.
Singelstreckar man inte i loppet tycker jag det är givet att helgardera. Visst finns där någon som behöver all tur i världen här och så vidare, men jag tycker verkligen ingen känns helt chanslös här.

Martin Engström

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips