V64 Åby 2 augusti 2018 » 2 aug. | Martin - Travstugan.se

V64 Åby 2 augusti 2018

En fin omgång ikväll på Åby där Poeten åter ser ut att gå mot ännu en seger.

V64-1

Efter många om och men var det äntligen segerdags igen senast för 2 Lexington Hall. Ser ut som god chans för andra raka här... 7 Ronzon Face regidebuterar för Björn Goop och träningsrapporten låter mycket positiv. Visat startsnabbhet förr i tidigare regin - möjligt Goop testar...!

V64-2

1 Dolorosa Am blir hårt betrodd och med Björn Goop upp ser det rätt klart ut. Ledning tidigt och är hästen något så när som näst senast blir ekipaget svårslaget. Men i skrivande stund nästan 70%? Alltför stor favorit...

Det är inget klassigt lopp direkt och även fast Dolorosa Am har god segerchans och 20 meters försprång till motbuden, måste jag bara gardera upp... 

4 Just Above med lopp i kroppen och 12 Comme Une Carese är värst emot. Sistnämnde tyckte jag gjorde det okej på Jägersro senast!
11 Sir Armani har nu fått ett lopp i kroppen efter ett års uppehåll. 

V64-3

1 Tropicana Ås har riktigt vass form för dagen och har sett riktigt fin ut på slutet. Hon kan bli mycket svår att ta ner, men det är ett kul lopp det här!

12 Bag's Simoni är möjligen lite bortlottad, men jag vill inte räkna ut hästen och har visat förr, framförallt senast, att hästen kan avsluta vasst ute i spåren! Bergh-hästarna, 7 Aramis Amok och 10 Digital Yankee, är starka nog att utmana och även fast spåret är tufft ska inte 8 Scorpion Kiss nonchaleras.

3 Mellby Diamant gör regidebut för Goop och körs av Iina Aho. Jag tror knappast hästen är segermogen redan...

V64-4

Man hade ju gärna hellre sett framspår, men nu är det vad det är. Jag tror 9 Alcantara Beech bara är bäst ändå.
Copper Beech-sonen har inlett karriären lysande och senast comebackade han efter ett halvårs uppehåll och svarade för en klassig segerinsats. Lär vara än bättre ikväll med det loppet i kroppen.

Där finns några bra emot, men inte av samma klass. Blir inte ens favorit i loppet ikväll vilket jag bugar och bockar för. Jag singlar!

V64-5

Där finns helt klart motbud här, inte minst 3 Montdore, men 1 Poet Broline fick åter perfekt utgångsläge på innerspåret. Över den korta distansen är det för Untersteiner att försvara spåret och sedan tugga på hela vägen in i mål.

Upprepar bedriften från segern på Jägersro senast!

V64-6

Fin klass på avslutande stoloppet!
3 Julia af Solnäs är den jag främst fastnar för och håller som förstahäst i loppet. Minns ännu insatsen hemma på Halmstad näst senast där hon försökte strida emot en viss Darling Mearas.
Hon är en riktig hårding som strider hela vägen in i mål och här tror jag hon slutar långt framme!

5 Ile Saint Louis har nu fått två lopp i kroppen den här sommaren och gör verkligen alltid sitt jobb på banan. Kan mycket väl vara ledaren av loppet. 4 Dear Friend är värst emot om spetspositionen som även hon räknas - liksom helt bortblömda 7 Beatriz!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips