V5 Billund 3 juni

Fina tävlingar denna eftermiddagen från Legolandområdet i Billund! Sprintermästaren och dansk topphäst förgyller omgången!

V5-1

Topphästen 4 Tycoon Conway Hall var tillbaka senast efter skadehelvetet. Innan skadorna satte stopp var det en deltagare i nordiska storloppen - så att han har ett rejält tävlingshuvud vet vi om.
Var strålande fin i comebacken på Halmstad och där Thomas Uhrberg gav hästen perfekt resa som ledde till seger.

Motståndet här håller god klass, främst med 2 Stand And Deliver, men jag tror Tycoon åter visar klassen och tar andra raka segern.

V5-2

5 A Delicious Man går ner i klass, minst sagt. Hästen startade senast på V75 mot Bandit Brick och vinnaren Demolition Man F. och där A Delicious Man tidig hamnade fel på det och där hästen aldrig fick något vidare lopp. Näst senast var han enorm och här kan han bli svår att ta ner.
6 Beyblade har fått ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och var fin i comebackloppet. Jag tror Flemming Jensen väljer offensiv taktik här direkt!

Stallkamraten 1 Star Keeper kommer från seger från just Billund. Tror det som sämst blir rygg ledaren härifrån! 10 V M Viking Cup har kapacitet för att kunna strida mot bättre motstånd än det här och har under våren fått upp självförtroendet igen!

V5-3

1 Dontpaytheferryman är tillbaka efter kort sjukdom. Gick obesegrad genom tvååringssäsongen med sex raka segrar och möjligen att de två loppen hästen hunnit göra i år inte varit av samma klass. Kommer nu dessutom från sjukdom och formen är litet frågetecken även fast han så klart ska räknas främst!
6 Funky är van vid tufft motstånd hemma i Sverige och insatsen senast på Halmstad gillade jag. Det blev en perfekt genomkörare och där formen inför det här borde gå framåt ytterligare. Sjätte gången gillt att han tar första segern i karriären!?

Fältet är kort redan vid anmälning och nu har dessutom två ytterligare strukits. Det har därför blivit ett sexmannafält och att bara strecka tre, fyra streck och ignorera övriga är inget alternativ.
För mig är det därför givet att helgardera - med en formsvag favorit som förstahäst!

V5-4

Tidigare Melander-tränade 10 Avatar Accelerator tränas numera av Jeppe Juel och kommer från en stark segerinsats senast. Bakspåret är lite tufft här så klart, men hästen verkar vara rejält i ordning.
6 Chablis har Steen Juul en del förhoppningar på under året i årgångsloppen och efter tre raka lopp från svåra utgångslägen är det nu spår 6! 7 Aura Garbo har haft en formsvag period en längre tid. Senast blev det äntligen ett bra lopp av stoet som nu verkar vara på rätt väg.

8 Prince of Persia har svårt utgångsläge, men besegrat bättre hästar än eftermiddagens. Michael Larsen räds nog inte en enda motståndare här och kör därefter... Får bli att lägga sig utvändigt om 3 Alonso Cæsar som har fina förutsättningar för att leda loppet hela vägen. 

V5-5

Sprintermästaren med tyske derbyvinnaren 1 Tsunami Diamant från perfekt utgångsläge. Var svårslagen redan innan spårlotten och nu närmast "omöjlig" att besegra? 
Jag vill dock vurma lite för 4 Flying Fortuna som alltid gör bra ifrån sig men sällan får någon utdelning för det. Det skulle inte förvåna mig ifall Christoffer Eriksson testar från start och försöker ta sig förbi Tsunami Diamant.
Testar att köra i ledning eller släpper tillbaka och körs rygg ledaren? 

Martin Engström

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips