V5 Billund 3 juni

Fina tävlingar denna eftermiddagen från Legolandområdet i Billund! Sprintermästaren och dansk topphäst förgyller omgången!

V5-1

Topphästen 4 Tycoon Conway Hall var tillbaka senast efter skadehelvetet. Innan skadorna satte stopp var det en deltagare i nordiska storloppen - så att han har ett rejält tävlingshuvud vet vi om.
Var strålande fin i comebacken på Halmstad och där Thomas Uhrberg gav hästen perfekt resa som ledde till seger.

Motståndet här håller god klass, främst med 2 Stand And Deliver, men jag tror Tycoon åter visar klassen och tar andra raka segern.

V5-2

5 A Delicious Man går ner i klass, minst sagt. Hästen startade senast på V75 mot Bandit Brick och vinnaren Demolition Man F. och där A Delicious Man tidig hamnade fel på det och där hästen aldrig fick något vidare lopp. Näst senast var han enorm och här kan han bli svår att ta ner.
6 Beyblade har fått ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och var fin i comebackloppet. Jag tror Flemming Jensen väljer offensiv taktik här direkt!

Stallkamraten 1 Star Keeper kommer från seger från just Billund. Tror det som sämst blir rygg ledaren härifrån! 10 V M Viking Cup har kapacitet för att kunna strida mot bättre motstånd än det här och har under våren fått upp självförtroendet igen!

V5-3

1 Dontpaytheferryman är tillbaka efter kort sjukdom. Gick obesegrad genom tvååringssäsongen med sex raka segrar och möjligen att de två loppen hästen hunnit göra i år inte varit av samma klass. Kommer nu dessutom från sjukdom och formen är litet frågetecken även fast han så klart ska räknas främst!
6 Funky är van vid tufft motstånd hemma i Sverige och insatsen senast på Halmstad gillade jag. Det blev en perfekt genomkörare och där formen inför det här borde gå framåt ytterligare. Sjätte gången gillt att han tar första segern i karriären!?

Fältet är kort redan vid anmälning och nu har dessutom två ytterligare strukits. Det har därför blivit ett sexmannafält och att bara strecka tre, fyra streck och ignorera övriga är inget alternativ.
För mig är det därför givet att helgardera - med en formsvag favorit som förstahäst!

V5-4

Tidigare Melander-tränade 10 Avatar Accelerator tränas numera av Jeppe Juel och kommer från en stark segerinsats senast. Bakspåret är lite tufft här så klart, men hästen verkar vara rejält i ordning.
6 Chablis har Steen Juul en del förhoppningar på under året i årgångsloppen och efter tre raka lopp från svåra utgångslägen är det nu spår 6! 7 Aura Garbo har haft en formsvag period en längre tid. Senast blev det äntligen ett bra lopp av stoet som nu verkar vara på rätt väg.

8 Prince of Persia har svårt utgångsläge, men besegrat bättre hästar än eftermiddagens. Michael Larsen räds nog inte en enda motståndare här och kör därefter... Får bli att lägga sig utvändigt om 3 Alonso Cæsar som har fina förutsättningar för att leda loppet hela vägen. 

V5-5

Sprintermästaren med tyske derbyvinnaren 1 Tsunami Diamant från perfekt utgångsläge. Var svårslagen redan innan spårlotten och nu närmast "omöjlig" att besegra? 
Jag vill dock vurma lite för 4 Flying Fortuna som alltid gör bra ifrån sig men sällan får någon utdelning för det. Det skulle inte förvåna mig ifall Christoffer Eriksson testar från start och försöker ta sig förbi Tsunami Diamant.
Testar att köra i ledning eller släpper tillbaka och körs rygg ledaren? 

Martin Engström

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips