V4: Riordans femåring spikas » 4 feb. | Martin - Travstugan.se

V4: Riordans femåring spikas

Det är ny trevlig lunchomgång som hämtas från Jägersro. Dagens mest rutinerade lopp är det mest öppna!

V4-1

1 Harry River ser jag väldigt mycket fram emot att kolla in. Jag tror han har väldigt mycket att hämta på banan i framtiden. Här gör fyraåringen sin blott femte start i karriären och han ska bli intressant att kolla in från innerspåret för första gången. Min klara förstahäst i loppet!

6 Countess P.D. är utmanare nummer ett som såg väldigt fin ut på Lunden senast, tredjehästen är 9 California Bond som så sent för en vecka sedan levererade.

Har svårt att se några av de övriga som några segerstridare den här gången...

V4-2

Thomas Uhrberg sitter upp bakom V4-spiken, nämligen 4 Vexil Kronos.
Med främsta motbudet utvändigt om sig, 6 Kiss My Lips H.C., tror jag Uhrberg direkt testar framåt och lägger sig i fin position. Jag tycker Vexil Kronos med det här utgångsläget ska vinna ett sådant här lopp.
Hästen såg bländande fin ut med Gustav Johansson senast vid segern och nu med Thomas Uhrberg i sulkyn tas andra raka segern!

V4-3

  • Flera rutinerade och bekanta hästar selas ut här och det är en mycket jämn tillställning som kräver sina streck!

3 Harmon Boko gör comeback efter några veckors uppehåll. Är han som näst senast kan det här vara loppets ledare hela vägen in i mål, men visst är dagsformen ett stort frågetecken.

Wilhelm Paals båda bidrag i loppet, 7 New Star Power och 8 Una Blessed, har båda två fått lopp i kroppen och känslan är att åtminstone sistnämnda testar sig framåt direkt trots läget.
4 Wonderboy fortsätter leta efter formen liksom 5 Scorpion Kiss som även varit lite av en besvikelse en längre tid.

1 Bella Mont vinner inte särskilt ofta, men är ofta ute i svåra lopp. Ska hon kunna överraska härifrån!?

V4-4

  • Ken Ecce selar åter ut sin 6 Beautiful Kiss.
    Stoet hade ett lysande fjolår med sex segrar på tio starter. Här har stoet åter en stark segerchans. Det är årsdebut som gäller och bra utgångläge över den korta distansen. Hon är självklart hästen att slå.

Främst emot är 4 Zanzibar Effe som går iväg invändigt om förstahästen. Har haft oerhört svårt att sköta sig i loppen. Senast när han väl lyckades med det tog han en fin seger. Felfri utmanar han Beautiful Kiss.

8 Grace Occagnes får det svårt härifrån så klart, men det är en mycket intressant häst som senast var tillbaka. Stod för en högst positiv insats som tvåa där och är säkert än mer i ordning den här gången.
Från bakspåret ska heller inte 11 Quite A Quality räknas bort, som tog en överraskande bra seger på Åby senast.

1 Boozt Simoni är ett jättelångskott, men framförallt för tre starter sedan mycket positiv på Jägers och med två lopp innanför västen från spår 1 ska hon bli spännande!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips