V4 Kalmar 13 juli » 13 juli | Martin - Travstugan.se

V4 Kalmar 13 juli

Lunchomgången på Kalmar kan bli en härlig utdelningsfest. Omgången innehåller en given vinnare och två öppna lopp där vi gärna får bjudas på fart och fläkt.

Spikarna:

  • I V4-4 är det äntligen dags. 9 Romantic Face har fått ett optimalt utgångsläge och kommer här få sätta nosen först igen.
    Ännu en lovande avkomma efter Raja Mirchi har svarat för två fina avslutningar och segern sitter när som - och det nu!

I övrigt:

  • V4-1 innehåller två som höjer sig något; 3 Pacific Face och 9 Vincent. Men loppet känns lurigt. 7 Staro Inlines är verkligen på gång och hjälten 11 Zjanti River får duktige Kim Eriksson i vagnen! Helgardera!
  • 12 Husse Boko debut på banan var inget vidare, men hästens två senaste insatser har varit något alldeles extra.
    Treåringen visade inte minst senast vilken otrolig talang han är och att Husse Boko ska ta ner det här fältet utan några problem känns givet. Jag vill dock låsa med 4 Countdown Joke som nu fått ett lopp i kroppen och har perfekt utgångsläge!
  • V4-3 är öppet bakom förstahästen 8 Jessica Highness  som tveklöst är bästa hästen i fältet, men är där någon gång hon ska falla mot ett sådant här motstånd så är det nu när det är dags för comeback efter vila. 10 Corinne af Solnäs debuterar i regi Joakim Lövgren och ska bli intressant att se. Jätteskrällen kan vara 2 Shannon Boxx.

Lycka till,
Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips