• Hem
  • Martin
  • V4 Jägersro: Tysken reser hit och vinner

V4 Jägersro: Tysken reser hit och vinner

På lunchen är det dags för Jägersro att öppna upp portarna.
Här är mitt V4-förslag med andelsspel.

V4-1

Tycker 3 Boozt Simoni gjorde det klart godkänt på Lunden senast. Var själv på plats och kollade in loppet. Nu är det framspår med lopp i kroppen och minns man hur hon såg ut näst senast på just Jägersro, är hon tidigt segerbud här.

7 Veravia As är förmodligen bästa hästen i fältet, men läget har gjort att det kan bli en kul tillställning. Hoppas inte italienskan kommer fram mot ledning utan press.
Hemmahästen 9 Global Up n'Away blir spännande från det här smygläget. Ge oss en fin avslutning!

V4-2

Två lovande travare selas ut.
2 Bankrobber har kapacitet för att räcka längre än lopp som dessa. Dock är han allt annat än pålitlig så verkligen ingen man kan lita på. Förhoppningsvis tar han en safety-start här och sedan ska han räcka långt.
Gillar även 9 Harry River som är tillbaka nu efter dryga månaden ifrån. Intrycket senast på Kalmar = bästa sort!

10 Fabolous Sisu var tillbaka senast efter några veckors paus. Gjorde det klart godkänt där och med loppet i kroppen kan hon vara att se upp för.

V4-3

Victor Gentz gör den trevliga trippen upp till Malmö och Jägersro från Tyskland. Senast vi fick se Gustavson Be vann han på V75 på Århus. Han lär väl bli omgångens favorit, men jag tror knappast Gentz reser till Jägersro i onödan.

De jag håller som främst emot har sämre utgångslägen och Gustavson Be ger oss ett grymt slutvarv.

V4-4

Lite långt ut på vingen, men nog kan det lösa sig ändå för 7 Volita Go. Offensiv styrning att vänta och vid ledning är det hästen att slå.
Lurigt bakom. 3 Hives tog efterlängtad seger senast och en "kantboll" som man ska se upp för är 12 Tax Shelter som gjorde det riktigt bra senast och visade att formen är på väg uppåt!

Vill du vara med?
Köp andel här!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips