V4 Jägersro: Tysken reser hit och vinner » 22 jan. | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • V4 Jägersro: Tysken reser hit och vinner

V4 Jägersro: Tysken reser hit och vinner

På lunchen är det dags för Jägersro att öppna upp portarna.
Här är mitt V4-förslag med andelsspel.

V4-1

Tycker 3 Boozt Simoni gjorde det klart godkänt på Lunden senast. Var själv på plats och kollade in loppet. Nu är det framspår med lopp i kroppen och minns man hur hon såg ut näst senast på just Jägersro, är hon tidigt segerbud här.

7 Veravia As är förmodligen bästa hästen i fältet, men läget har gjort att det kan bli en kul tillställning. Hoppas inte italienskan kommer fram mot ledning utan press.
Hemmahästen 9 Global Up n'Away blir spännande från det här smygläget. Ge oss en fin avslutning!

V4-2

Två lovande travare selas ut.
2 Bankrobber har kapacitet för att räcka längre än lopp som dessa. Dock är han allt annat än pålitlig så verkligen ingen man kan lita på. Förhoppningsvis tar han en safety-start här och sedan ska han räcka långt.
Gillar även 9 Harry River som är tillbaka nu efter dryga månaden ifrån. Intrycket senast på Kalmar = bästa sort!

10 Fabolous Sisu var tillbaka senast efter några veckors paus. Gjorde det klart godkänt där och med loppet i kroppen kan hon vara att se upp för.

V4-3

Victor Gentz gör den trevliga trippen upp till Malmö och Jägersro från Tyskland. Senast vi fick se Gustavson Be vann han på V75 på Århus. Han lär väl bli omgångens favorit, men jag tror knappast Gentz reser till Jägersro i onödan.

De jag håller som främst emot har sämre utgångslägen och Gustavson Be ger oss ett grymt slutvarv.

V4-4

Lite långt ut på vingen, men nog kan det lösa sig ändå för 7 Volita Go. Offensiv styrning att vänta och vid ledning är det hästen att slå.
Lurigt bakom. 3 Hives tog efterlängtad seger senast och en "kantboll" som man ska se upp för är 12 Tax Shelter som gjorde det riktigt bra senast och visade att formen är på väg uppåt!

Vill du vara med?
Köp andel här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips