V4 Jägersro 9 maj » 9 maj | Martin - Travstugan.se

V4 Jägersro 9 maj

Från min hemmabana Jägersro bjuds vi ikväll på V5- och V4-tävlingar. Här har jag två V4-förslag för kvällen!

Ber fortsatt om ursäkt för stundande dippen i tipsformen. Det är, dessvärre, inte första gången och något som sker då och då under året. Det enda som kan göras är att jobba än hårdare med analyserna och loppen!

Hemmabanan Jägersro ikväll och inom V4:an har jag två singelstreck som jag tror har goda chanser:
7 Okashi Cheri (V4-1) har debuterat på tävlingsbanan under våren och gjort mycket bra ifrån sig. Här är utgångsläget perfekt och jag förväntar mig offensiv styrning direkt från Christoffer Eriksson. Spets och slut? Mycket möjligt!
7 Comanche Moon (V4-4) har inget jättebra utgångsläge över kort distans, men är snabb nog att med lite flax ta hand om ledningen ändå. Tycker hästen höjer sig något över motståndet. Var med i uttagningen till Kungapokalen senast mot flera klasser hårdare gäng och gjorde okej ifrån sig där. 
Är han bara som han ska ikväll är seger enda godkända placeringen.

I övrigt?
Majmontén (V4-2) känns väldigt öppen och rådet är att strecka på. Missa inte 11 Enjoy Chocolate och framförallt inte 13 Askhults Sigvard, där montéstjärnan Iina Aho sitter upp i tioåringens montédebut.

V4-3 ser upplagt ut för 5 El Faro. Kan mycket väl bli spets och slut för Joakim Lövgren här. Trivdes väldigt bra med barfota runt om senast och visade fin startsnabbhet.
Stallkamraten, 1 Gent Quattro, räknas tidigt bakom likaså 8 Miracle Gift. En som är alltför lite streckad i dagsläget (tisdag lunch) är 9 Staro Jellybean. Sätter nosen sällan först, men är alltid med bland främre träffen när det är dags för avgörandet. Ett kul långskott!

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips