V4-hundringen: Prins i form är bästa spiken

Bollnäs välkomnar travveckan och gör det med en småtrevlig V4-hundring där vi avslutar med en prins som är i bra form för dagen!

V4-1

Det rustas för fart på 1 Turmalin Yankee som det både rycks skorna på runt om och sätts på jänkarvagn. Stoet visade framförallt tidigare i höstas riktig framfart med aktuella balansen och ska bli spännande se nu.
6 Fleet Admiral
har fått comebacken överstökad och får här starta utan skor vilket blir femte gången i karriärens 31:a start. 

9 Iceland Radio vinner förvisso inte ofta men möter enklare gäng nu än vad hon gjort på sistone. 11 Young King är loppets starka segerbud som jag trots bakspåret väntar mig slutar långt framme. 7 Axel Ruda är så klart härdad av tuffa lopp under fjolåret, men återkommer nu efter lång frånvaro och visst kan det sitta i benen till slut. Däremot är han som sagt av hög klass i det här gänget.

V4-2

Kajsa Frick sitter upp bakom 3 Lill Berit som hon gjort två gånger tidigare. Stoet är allt annat än pålitlig men lyckas Frick få iväg henne felfritt slutar de garanterat långt framme.
Annat sto i loppet är 1 Elsa C.G. om i sin 33:e start lyckades ta första segern senast. Det blev perfekt resa hela vägen och in mot upploppsrakan från tredjespår stred hon hem loppet i jämn upploppsstrid. Spännande nu med spår 1 i volten över korta distansen.
12 Arveruds Bonus
är den som möjligen visat mest och bäst framfart i loppet och han ska normalt runda majoriteten, men det är knappast en optimal och perfekt uppgift han har framför sig!

V4-3

15 Cab Frontline startade som jättefavorit senast från spår 1 i volten och ledde runt om till överlägen seger. Det var fjolåret sista start och nu årsdebuterar femåringen. Han brukar behöva lopp i kroppen så att spika honom vågar jag inte.

Hanna Forslin lät oerhört positiv på förhand kring 11 Southwind Hillrazr som väl sedan i loppet aldrig riktigt kom in i matchen. Nu kör Forslin själv femåringen som fått det loppet i kroppen och förväntar mig att de slutar långt framme! Därav håller jag mig på dessa två.

Bakom är reserverna; 12 Newlight Coger som även han årsdebuterar men är en sexåring jag har bra koll på från tiden nere i söder. 10 Eldorado vann efter åtta månaders frånvaro näst senast på V64. Kördes offensivt senast på V86 och satt i ledning men tröttnade över upploppet rejält. Tar omtag här?

V4-4

Robert Wilhelmsson avslutar V4-lunchen och han gör det med sin 7 Laggaprinsen.

Näst senast fick ekipaget perfekt resa rygg ledaren och kunde sista biten leta sig ut i andraspåret och med lätthet koppla greppet och avgöra.
Senast hamnade hästen tredje par utvändigt och med varvet kvar tog Wilhemsson initiativet framåt något, det blev slutligen andrapar utvändigt och efter sedan gått utvändigt ledaren en bit kunde Laggaprinsen sätta rejäl press och sedan avgöra enkelt. Det har varit två riktigt fina insatser från åttaåringen och jag spikar honom i slutet!

Respekt bakom för 3 Torvald Grimm med jänkarvagnen på samt 14 Ronja N.N. först och främst.

Lunchdubbeln:

  1. 10, 11, 12, 15
  2. 7 Laggaprinsen

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips