V4-hundringen: Lyckönskad spik!

Ålborg inleder veckan med V4-lunchen och vi hälsar lycka till åt konkurrenterna i V4-1 när spiken vinner!

V4-1

Nicklas Korfitsen är tillbaka igen från USA-resan och inleder sin arbetsvecka med att vinna med 1 Good Luck. 
Fyraåringen övertygade i sin årsdebut näst senast när han med tränaren Flemming Jensen svepte hela fältet över slutvarvet. Senast startade han från tillägg som storfavorit och orkade inte mot slutet efter att ha gått tunga vägen mot en stark ledare. Omtag här och läget går det inte att klaga på. Jag tror Good Luck är bäst!

Intressant bakom är så klart att se 6 On The Deck som kommer från USA och nu debuterar i Danmark för Bo Westergaard.

V4-2

12 Hertz fick ingen lyckad start på karriären i debuten näst senast men senast visade han verkligen talangen han har i sig när han vann överlägset. Blir riktigt spännande se hur han ser ut den här gången och trots utgångsläget är det befogad och given favorit!

8 Hallöjsa Vang gör här sin andra start och vann i sin debut senast. Från ledningen hade hon full kontroll på loppet och framförallt gillade jag det rejäla klivet - verkar vara en riktigt stark treåring! Stallkamraten 7 Herman S H har inlett med två raka andraplatser och rankas trea i loppet. 11 Graud Larose är väldigt svårbedömd och opålitlig men felfritt fartfylld vilket han visade näst senast. Från bakspåret hoppas jag han får ordning på aktionen lite bättre.

V4-3

3 Halo Moko är främsta segerbudet och det ser väldigt upplagt ut för stoet den här gången att tidigt fronta och styra fältet. Var strålande bra näst senast och väldigt tapper senast och föll med flaggan i topp. Anders Pedersen laddar av valacken här och chansen är stor att de leder hela vägen.

Motbudet är 9 Fritjof S H som visat framfart på slutet. Efter en snöplig galopp för tre starter sedan tog han enkel seger näst senast och gick klart godkänt på Åby senast. Nicklas Korfitsen lär inte vara särskilt orolig över motståndet den här gången och kommer köra därefter...!

V4-4

Öppen avslutning som ändå kräver sina streck.

3 Alma Caviar hade ett fint fjolår och har nu fått två lopp i kroppen. Läget här är bättre än de två senaste starterna och hon borde bli att räkna med nu. 8 Eyecandy har testat på Sverige på slutet mot lite tuffare motstånd och går lite ner i klass på konkurrensen nu. Läget är givetvis utmanande men hon bör kunna göra upp om det här.
9 Endless Dreams
är förmodligen bästa hästen i fältet och ses med högst segerchans, men kommer givetvis behöva jobba för det från bakspåret.

Lunchdubbeln:

  1. 3, 9
  2. 3, 8, 9

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips