V4 HALMSTAD 15 MAJ » 15 maj | Martin - Travstugan.se

V4 HALMSTAD 15 MAJ

Veckan inleds som vanligt med en lunchomgång med V4. Från Halmstad bjuds vi på fyra lopp med en del intressanta ekipage.

Singelstrecket:
5 Cash Valley (V4-2) debuterade i december och hann med två andraplatser innan nyår. I år har hästen skördat rejäla framgångar hemma i Danmark tillsammans med Jens Simoni.
Nu åker hästen över till Sverige och får ta sig an ett betydligt tuffare motstånd, men som hästen sett ut hemma i Danmark tycker jag att han ska ha god chans att förlänga segersviten.

Övriga lopp:

  • Inledande V4-1 känns som omgångens mest öppna lopp. 6 Dame of Mearas är utan tvekan bästa hästen och borde göra upp om segern, men i och med att hästen varit ifrån ett tag är det väldigt osäkert hur formen är. 2 Cappuetto har inte riktigt fått till det, men vinner när som helst. 8 Flicka Kloster känns som ett måstestreck med tanke på goda formen och annat roligt skrällbud är 9 Cherie Kee.
  • Bekanta V75-hästar gör upp i V4-3 och solklar förstahäst är 9 Amour du Coglais. Har formen på topp och det enda som är emot är så klart bakspåret. Jag tror dock Jeppe Juel reder ut det här i alla fall och singelstreckar.
  • 4 New Lexington i V4-4 brukar kunna prestera direkt när det är årsdebut och blir hästen att slå. 12 A Perfect Torkdahl räknas tidigt trots utgångsläget och en häst som kan överraska är 10 Son of Demon. 1 Dragalagaboomboom stod för positiv insats senast på Jägersro och höjer sig hästen bara ett litet snäpp extra så är det snart vinst.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips