V4 HALMSTAD 15 MAJ

Veckan inleds som vanligt med en lunchomgång med V4. Från Halmstad bjuds vi på fyra lopp med en del intressanta ekipage.

Singelstrecket:
5 Cash Valley (V4-2) debuterade i december och hann med två andraplatser innan nyår. I år har hästen skördat rejäla framgångar hemma i Danmark tillsammans med Jens Simoni.
Nu åker hästen över till Sverige och får ta sig an ett betydligt tuffare motstånd, men som hästen sett ut hemma i Danmark tycker jag att han ska ha god chans att förlänga segersviten.

Övriga lopp:

  • Inledande V4-1 känns som omgångens mest öppna lopp. 6 Dame of Mearas är utan tvekan bästa hästen och borde göra upp om segern, men i och med att hästen varit ifrån ett tag är det väldigt osäkert hur formen är. 2 Cappuetto har inte riktigt fått till det, men vinner när som helst. 8 Flicka Kloster känns som ett måstestreck med tanke på goda formen och annat roligt skrällbud är 9 Cherie Kee.
  • Bekanta V75-hästar gör upp i V4-3 och solklar förstahäst är 9 Amour du Coglais. Har formen på topp och det enda som är emot är så klart bakspåret. Jag tror dock Jeppe Juel reder ut det här i alla fall och singelstreckar.
  • 4 New Lexington i V4-4 brukar kunna prestera direkt när det är årsdebut och blir hästen att slå. 12 A Perfect Torkdahl räknas tidigt trots utgångsläget och en häst som kan överraska är 10 Son of Demon. 1 Dragalagaboomboom stod för positiv insats senast på Jägersro och höjer sig hästen bara ett litet snäpp extra så är det snart vinst.
Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips